Αρχική Ανακοινώσεις H KOEAΣ ΒΡΑΒΕΥΕΙ ΤΑ ΝΙΑΤΑ

Πραγματοποιείται αύριο Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013 στις 6.30μ.μ. η τελετή βράβευσης του Μαθητικού Αθλητισμού στην αίθουσα «ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ» στο Ολυμπιακό Μέγαρο. 

Η εκδήλωση του Μαθητικού Αθλητισμού έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια και σ’αυτήν δίδονται έπαθλα στους μαθητές-αθλητές που διακρίθηκαν την αγωνιστική χρονιά του 2013 σε Παγκόσμιες, Ευρωπαϊκές, Διεθνείς και Παγκύπριες Διοργανώσεις. 

Η φετινή εκδήλωση αποτελεί ξεχωριστό γεγονός αφού πρόσφατα στην Παγκόσμια Γυμνασιάδα που έγινε στη Μπραζίλια της Βραζιλίας η Κύπρος κατέκτησε δύο χρυσά μετάλλια με την Παρασκευή Ανδρέου στα 100μ. και τη Ναταλία Χριστοφή στα 100μ.εμπόδια, δύο αργυρά μετάλλια με την Καλλιόπη Κουντούρη στα 400μ. και τη Φιλίππα Φωτοπούλου στο Μήκος, ενώ η Μικτή Ομάδα Σκυταλοδρομίας κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο. 

Παράλληλα με τις βραβεύσεις των νεαρών αθλητών η ΚΟΕΑΣ θα απονέμει τιμητικές διακρίσεις στους μαθητές-αθλητές που συμμετείχαν σε Παγκύπριους Αγώνες Εφήβων και Παγκύπριους Μαθητικούς Αγώνες το 1963.  

Τιμητικές διακρίσεις θα δοθούν και στους αθλητές που συμμετείχαν για πρώτη φορά στους 2ους Πανελλήνιους Μαθητικούς Αγώνες το 1949. 

Στην εκδήλωση της ΚΟΕΑΣ έχουν προσκληθεί και θα παρευρεθούν Κυβερνητικοί Αξιωματούχοι, οι αθλητικές αρχές του τόπου, οι χορηγοί της Ομοσπονδίας, τα Μέλη του Δ.Σ. της ΚΟΕΑΣ, οι Γ.Σ., προπονητές και αθλητές.

Print Friendly, PDF & Email
X