Αρχική Ανακοινώσεις Πρώτευσαν Αποστολίδης και Χαραλάμπους

Πρώτευσαν Αποστολίδης και Χαραλάμπους

από KOEAS

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ

Ο Μάριος Αποστολίδης (ΓΣΕ) και η Θάλεια Χαραλάμπους (ΓΣΟ)νίκησαν στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ημιμαραθωνίου δρόμου (κούρσα 21 χλμ.) το οποίο διεξήχθη στη Λευκωσία (Κυριακή 16/2/2020).

Ο Αποστολίδης, μετά την επιτυχία του στο Πρωτάθλημα Ανωμάλου, νίκησε και στον Ημιμαραθώνιο, καλύπτοντας τη διαδρομή των 21 χιλιομέτρων σε 1ώρα και 13 λεπτά. Ακολούθησε στη δεύτερη θέση ο Χριστόφορος Πρωτοπαπάς (ΓΣΠ), ενώ ο περσινός νικητής, Κωνσταντίνος Τιμινής (ΓΣΟ) περιορίστηκε στην τρίτη θέση.

Η Θρασυβούλου εντυπωσίασε με τη νίκη της στην κούρσα γυναικών, αφού επικράτησε με μεγάλη διαφορά (πάνω από 5 λεπτά) από τη δεύτερη, την πρωταθλήτρια μας και ρεκορντγούμαν του Μαραθωνίου, Νταγκμάρα Χάντζλικ (ΓΣΟ). Τρίτη βγήκε ηπερσινή πρώτη, Ελένη Ιωάννου (ΓΣΠ)

Στις δύο κούρσες έλαβαν μέρος 50 άτομα το όλον, 31 άνδρες και 19 γυναίκες. Τα αποτελέσματα μπορείτε να τα βρείτε πατώντας στον σύνδεσμο

https://cyprus.opentrack.run/x/2020/CYP/cyhalfmarathon/

Η βαθμολογία για τον Ημιμαραθώνιο υπολογίζεται στη γενική βαθμολογία του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Ανδρών/Γυναικών. Επομένως, η βαθμολογία των διοργανώσεων του 2020 έχει ως εξής:

ΑΝΔΡΕΣ: ΓΣΠ 7β., ΓΣΕ 6β., ΓΣΟ 4β., ΓΣΚ 3β. και ΓΣΖ 1β.

ΓΥΝΑΙΚΕΣ: ΓΣΟ 16β., ΓΣΠ 5β.

 

Print Friendly, PDF & Email
X