Αρχική Ανακοινώσεις Χατζηθεορής (60μ.), Κολομεϊτεβα (200μ.), Παμπακάς (Ύψος)

Χατζηθεορής (60μ.), Κολομεϊτεβα (200μ.), Παμπακάς (Ύψος)

από KOEAS

ΤΡΕΙΣ ΠΡΩΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΤΟΥ ΣΕΓΑΣ

Δύο αθλητές (Ανδρέας Χατζηθεορή και Κυριάκος Παμπακάς) και μία αθλήτρια μας (Σάντα Κολομεΐτεβα) κατέκτησαν πρώτη θέση  στα αγωνίσματά τους, στην Ημερίδα που διοργάνωσε ο ΣΕΓΑΣ (16/2/2020) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας του Πειραιά.

Πιο αναλυτικά η κυπριακή παρουσία στο ΣΕΦ:

60 ΜΕΤΡΑ (Α): Ο Ανδρέας Χατζηθεορής τερμάτισε πρώτος στον τελικό με 6.88 και με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο σπρίντερ. Ίσως αν είχε περισσότερο συναγωνισμό να πετύχαινε καλύτερη επίδοση. Στον προκριματικό ο πρωταθλητής μας έκανε 6.86.

Στον τελικό έτρεξε και ο Ανδρέας Ανδρέου, που βγήκε τέταρτος με 7.00 (ατομική επίδοση), ενώ είχε κάνει 7.05 στον προκριματικό. Στη Στ’ σειρά του αγωνίσματος ο Βασίλης Μπόνης ήταν δεύτερος με 7.18.

200 ΜΕΤΡΑ (Α): Ο Ανδρέου έτρεξε και στα 200 μέτρα, όπου τερμάτισε πρώτος στη Δ’ σειρά με 22.74 και κατετάγη έβδομος συνολικά.

200 ΜΕΤΡΑ (Γ): Η Σάντα Κολομεΐτεβα επιβλήθηκε με άνεση στον τελικό. Σημείωσε επίδοση 24.63, αφήνοντας τέσσερα μέτρα πίσω τη δεύτερη αντίπαλό της.

400 ΜΕΤΡΑ (Α): Πήρε τη δεύτερη θέση στη σειρά του ο Κωνσταντίνος Χρίστου με 50.70, χρόνος που τον «έφερε» τέταρτο στη γενική κατάταξη.

400 ΜΕΤΡΑ (Γ): Η Σάντα Κολομεΐτεβα ήταν 3η στην τελική κατάταξη με επίδοση 56.34.

60 Μ. ΕΜΠ. (Α): Ο Κωνσταντίνος Τζιακούρης τερμάτισε δεύτερος στον τελικό με 8.15, δηλαδή μόλις δύο εκατοστά παραπάνω από το ατομικό ρεκόρ του. Στη σειρά των εφήβων, ο Ανδρέας Ευριπίδου πέτυχε χρόνο 8.93, τερματίζοντας δεύτερος.  

ΥΨΟΣ (Α): Ο Κυριάκος Παμπακάς νίκησε με 1,96μ., σε έναν αγώνα που έμειναν χαμηλά οι επιδόσεις. Δοκίμασε και στα 2,01μ. ο νεαρός Κύπριος, αλλά χωρίς επιτυχία.

ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ (Α): Ο Μενέλαος Στίγγας είχε καλύτερο άλμα στα 4,45μ. και πήρε την τρίτη θέση.

ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ (Γ): Η Μαρία Αριστοτέλους πέρασε τα 3,70μ. (ισοφάριση του φετινού της ρεκόρ) και κατέλαβε την πέμπτη θέση. Δοκίμασε εν συνεχεία στα 3,85μ., χωρίς να καταστεί δυνατόν να περάσει τον πήχη.

ΣΦΑΙΡΟΒΟΛΙΑ (Ε): Έριξε τρεις άκυρες βολές ο Κωνσταντίνος Αλεξιάδης και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του αγώνα.

ΣΦΑΙΡΟΒΟΛΙΑ (Γ): Η Παρασκευούλα Θρασυβούλου πέτυχε βολή 11,13μ. στην τελευταία της προσπάθεια και αναδείχθηκε τρίτη.

Print Friendly, PDF & Email
X