Αρχική Ανακοινώσεις ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΕΣΥΑΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΕΣΥΑΑ

από KOEAS

Η ΚΟΕΑΣ διοργανώνει την Τρίτη 21 Ιουλίου 2020 στο Εθνικό Στάδιο Στίβου/ΓΣΠ στη Λευκωσία, το ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ  ΕΣΥΑΑ της φετινής χρονιάς.

Η διοργάνωση έχει ξεχωριστή σημασία γιατί θα είναι η πρώτη σε Παγκύπριο επίπεδο, ύστερα από την αναγκαστική αδρανοποίηση του αθλήματος λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού που επηρέασε μεταξύ άλλων και τον αθλητισμό της Κύπρου.

Η Ομοσπονδία του στίβου μαζί με τους έξι (6) Γυμναστικούς Συλλόγους – Μέλη της, δείχνοντας ότι το οικοδόμημα της είναι σε στέρεες βάσεις, προγραμμάτισε τη διεξαγωγή των Παγκύπριων Διοργανώσεων όλων των κατηγοριών την περίοδο 21 Ιουλίου – 07 Αυγούστου.  Η αρχή γίνεται με τις μικρότερες ηλικίες και ειδικότερα του αναπτυξιακού αθλητισμού, στο οποίο θα λάβουν μέρος επιλεγμένα παιδιά της ΣΤ’ Τάξης των Δημοτικών Σχολείων της Κύπρου.

Η επιλογή έγινε μέσα από εξειδικευμένα τέστ σε Παγκύπρια βάση την περίοδο Οκτώβριος 2019 – Φεβρουάριος 2020, με τη χρήση Νορμών που η Ομοσπονδία διατηρεί από το 1997 μέχρι σήμερα.

Η Παγκύπρια Διοργάνωση θα γίνει με τη στήριξη της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ η οποία τα τελευταία χρόνια αποτελεί το βασικό χορηγό του αναπτυξιακού προγράμματος της Ομοσπονδίας και τη στήριξη του ΚΟΑ.

Print Friendly, PDF & Email
X