Αρχική Ανακοινώσεις Η Επιτροπή Υψηλής Επίδοσης του ΚΟΑ κοντά στους αθλητές

Η Επιτροπή Υψηλής Επίδοσης του ΚΟΑ κοντά στους αθλητές

από KOEAS

Τους Αθλητές και αθλήτριες επισκέφθηκε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας τους στο Εθνικό Στάδιο Στίβου στο ΓΣΠ, η Επιτροπή Υψηλής Επίδοσης του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού  συνοδευόμενη από τον Πρόεδρο του ΚΟΑ Ανδρέα Μιχαηλίδη.

Η επίσκεψη έγινε την Τρίτη 1η Δεκεμβρίου 2020 και ήταν μέσα στα πλαίσια των δραστηριοτήτων της Επιτροπής, για την παρακολούθηση των αθλητών και αθλητριών υψηλής επίδοσης, μαζί με τους προπονητές τους όλων των αθλημάτων. Οι συναντήσεις αυτές θα έχουν ασφαλώς  συνέχεια, με αυτό δε τον τρόπο ο Οργανισμός δείχνει έμπρακτα το ενδιαφέρον και τη στήριξη του.

Στην επίσκεψη συζητήθηκε η πορεία της προετοιμασίας των αθλητών και αθλητριών ενόψει των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων το 2021.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης οι αξιωματούχοι του ΚΟΑ συναντήθηκαν και με Ελληνική αποστολή στίβου, η οποία προετοιμάζεται στο Εθνικό Στάδιο Στίβου.

Η Επιτροπή Υψηλής Επίδοσης του ΚΟΑ απαρτίζεται από τον Κωστάκη Κουκκουλλή (Πρόεδρο) και Δώρα Κυριάκου & Παναγιώτη Τρισόκκα (Μέλη). Στην επίσκεψη παρευρέθηκε και το Μέλος ΔΣ ΚΟΑ Ανδρόνικος Ανδρονίκου.

Print Friendly, PDF & Email
X