Αρχική Ανακοινώσεις Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Στίβου συγχαίρει την ΚΟΕΑΣ

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Στίβου συγχαίρει την ΚΟΕΑΣ

από KOEAS

Με επιστολή του προς την οργανωτική επιτροπή του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ομάδων Γ΄ Κατηγορίας, ο συντονιστής εκδηλώσεων της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας και επικεφαλής για τη διοργάνωση που φιλοξενήσαμε στην Κύπρο στις 19 και 20 Ιουνίου, Ντάνιελ Περέιρα, συγχαίρει όλους τους εμπλεκόμενους, για την εξαιρετική δουλειά που έχουν κάνει. «Σας ευχαριστώ για όλη την αφοσίωση και τη σκληρή δουλειά που κάνατε για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων, όπως επίσης και για τον ενθουσιασμό σας να είστε μέλη μίας διοργάνωσης της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας. Για μένα προσωπικά ήταν μεγάλη ευχαρίστηση να εργαστώ μαζί σας και το τελικό αποτέλεσμα αποδεικνύει ότι όλοι μας εργαστήκαμε με τέλεια συνεργασία και με ομαδικό πνεύμα», αναφέρει στην επιστολή του ο Ντάνιελ Περέιρα.

Προσωπική επιστολή προς τον πρόεδρο της ΚΟΕΑΣ, Περικλή Μάρκαρη, έστειλε ο εκτελεστικός διευθυντής της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, Κρίστιαν Μιλτς και ο επικεφαλής διοργανώσεων Ντάνιελ Περέιρα, αναφέροντας τα ακόλουθα: «Αγαπητέ Περικλή, Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων Γ΄ Κατηγορίας, στη Λεμεσό, στην Κυπριακή Δημοκρατία, έπειτα από μήνες έντονης δουλειάς και με τις προκλήσεις της πανδημίας, ολοκληρώθηκε με επιτυχή τρόπο. Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε εκ μέρους της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, για τη σκληρή δουλειά και την αφοσίωση. Παρ’ όλες τις πολλές προκλήσεις σχετικά με την πανδημία, και το μικρό διάστημα που έμεινε για τους διοργανωτές, μετά την ακύρωση της διοργάνωσης στη Λευκωσία, επενδύσατε πολλή ενέργεια και προσωπική προσπάθεια, για να διασφαλίσετε μία εξαιρετική διοργάνωση. Παρακαλώ μεταφέρτε την εκτίμησή μας για όλες τις προσπάθειες που κατέβαλαν όλα τα μέλη της ομάδας σας και οι εθελοντές.

»Επίσης, σας ευχαριστούμε που έχετε ήδη συνεισφέρει στην αξιολόγηση και ανάλυση του Πρωταθλήματος, για τη διατήρηση και ενίσχυση των εξαιρετικών στοιχείων αυτής της διοργάνωσης και αντιμετώπιση των τομέων που χρειάζονται βελτίωση. Ανυπομονούμε για την ηλεκτρονική συνάντησή μας σύντομα, για να ολοκληρώσουμε τις διεργασίες ενημέρωσης και αναφοράς».

Print Friendly, PDF & Email
X