Αρχική Ανακοινώσεις Η Ice Power στηρίζει το 1ο Διεθνές Μίτινγκ Στίβου

Η Ice Power στηρίζει το 1ο Διεθνές Μίτινγκ Στίβου

από KOEAS

Οι διεργασίες για τη διεξαγωγή του 1ου Διεθνούς Μίτινγκ Στίβου «Cyprus International» συνεχίζονται σε εντατικούς ρυθμούς, ούτως ώστε τα πάντα να λειτουργήσουν στην εντέλεια στις 10 Μαΐου 2022, στο Τσίρειο Στάδιο Λεμεσού. Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ερασιτεχνικού Αθλητισμού Στίβου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την προσθήκη ενός ακόμη σημαντικού υποστηρικτή στην όλη προσπάθειά της. Η Ice Power Cyprus συμβάλλει με τον δικό της δυναμικό τρόπο, στην υλοποίηση των στόχων της ΚΟΕΑΣ, για την επιτυχή διοργάνωση του «Cyprus International Athletics Meeting», προσφέροντας τη δική της χορηγία.

Η Ice Power Cyprus στηρίζει, όπως και κάθε άλλη αθλητική συνάντηση, την προσπάθεια όλων των αθλητών και πρεσβεύει με τον καλύτερο τρόπο τον αθλητισμό και τον υγιεινό τρόπο ζωής στο νησί. Βρίσκεται σταθερά και έμπρακτά δίπλα σε όλους τους αθλητές και διασφαλίζει την γρήγορη και άμεση αποκατάσταση και ανακούφισή τους από τους πόνους, που προέρχονται από την υπέρτατη προσπάθεια σε κάθε αγώνισμα.

Η σειρά προϊόντων Ice Power περιλαμβάνει μια ευρεία γκάμα προϊόντων κρυοθεραπείας, που εξειδικεύονται στη γρήγορη αποκατάσταση και άμεση ανακούφιση από τον πόνο, μετά από άθληση ή τραυματισμό. Τα προϊόντα Ice Power παρασκευάζονται στη Φινλανδία και διατίθενται στην αγορά εδώ και περισσότερο από 20 χρόνια και εισάγονται στην Κύπρο από την Marathon Trading. Τα προϊόντα Ice Power είναι ιατροτεχνολογικά προϊόντα που φέρουν σήμανση CE και διατίθενται σε όλα τα φαρμακεία παγκύπρια.

Print Friendly, PDF & Email
X