Αρχική Ανακοινώσεις Η ΚΟΕΑΣ απονέμει τη ΧΡΥΣΗ ΝΙΚΗ στον Αντώνη Δράκο

Η ΚΟΕΑΣ απονέμει τη ΧΡΥΣΗ ΝΙΚΗ στον Αντώνη Δράκο

από KOEAS

Η ΚΟΕΑΣ σε ένδειξη τιμής και εκτίμησης για την προσφορά του στο στίβο και τον αθλητισμό γενικότερα της Κύπρου, διοργανώνει την Τετάρτη 3 Απριλίου στις  8 το βράδυ,   εκδήλωση  προς τιμή του επίτιμου Προέδρου της  Αντώνη Δράκου στο ξενοδοχείο Χίλτον στην παρουσία των Πολιτειακών και Αθλητικών Αρχών .

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας  κ. Νίκου Αναστασιάδη τον όποιο θα εκπροσωπήσει ο Υπουργός Παιδείας, Πολιτισμού & Αθλητισμού κ. Κώστας Χαμπιαούρης.

Παρόντες θα είναι  οι κορυφαίοι αθλητές –τριες  που δόξασαν την Κύπρο τόσο στο παρελθόν όσο και στο παρόν.

Μαζί με την ΚΟΕΑΣ θα είναι και οι έξι Γυμναστικοί Σύλλογοι Μέλη της , οι οποίοι θα δώσουν τη δική τους ξεχωριστή παρουσία, καταγράφοντας την ιστορία που για περισσότερο από ένα αιώνα διανύουν.

Ο Αντώνης Δράκος ήταν για 26 χρόνια στο πηδάλιο της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ερασιτεχνικού Αθλητισμού Στίβου ενώ υπηρέτησε το στίβο και τον Κυπριακό Αθλητισμό για 50 ολόκληρα χρόνια.

Η χρυσή νίκη που θα του απονεμηθεί αποτελεί την Ανωτάτη Τιμητική Διάκριση της ΚΟΕΑΣ και συνοδεύεται με Ειδικό Αναμνηστικό Δίπλωμα.

Μέχρι σήμερα ισάξια διάκριση αποδόθηκε στον Α΄  Επίτιμο  Πρόεδρο της Ομοσπονδίας  αείμνηστο Κλεάνθη Γεωργιάδη και τον Επίτιμο Πρόεδρο της ΚΟΕ κ. Κίκη Λαζαρίδη  για την εκλογή του στη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή.

Print Friendly, PDF & Email
X