Αρχική Ανακοινώσεις Η ΚΟΕΑΣ ευχαριστεί χορηγούς και υποστηρικτές

Η ΚΟΕΑΣ ευχαριστεί χορηγούς και υποστηρικτές

από KOEAS

Τρεις περίπου εβδομάδες πριν από τη διεξαγωγή του 1ου Διεθνούς Μίτινγκ Στίβου στο Τσίρειο της Λεμεσού, η ΚΟΕΑΣ αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τις θερμές ευχαριστίες της σε αυτούς που χορηγούν και υποστηρίζουν τη διοργάνωση. Το 1ο Cyprus International Athletics Meeting, το οποίο περιλαμβάνεται στα Τσάλεντζερ της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, θα πραγματοποιηθεί στις 10 Μαΐου στην πόλη της Λεμεσού, με τον Δήμο της πόλης και τον δήμαρχο Νίκο Νικολαΐδη να στηρίζουν από την πρώτη στιγμή αυτό το σημαντικό γεγονός, θέτοντάς το υπό την αιγίδα τους.

Για να γίνει κατορθωτή η προσπάθεια της ΚΟΕΑΣ για ανάληψη της διοργάνωσης από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Στίβου, είχε τη συγκατάθεση και την αμέριστη βοήθεια από τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού, ο οποίος ως θεσμικός χορηγός του μίτινγκ, το στηρίζει με ειδικό ποσό. Ένα τέτοιας εμβέλειας μίτινγκ ενισχύει και τον αθλητικό τουρισμό στο νησί μας, αφού θα λάβουν μέρος αρκετοί ξένοι αθλητές και αθλήτριες, γι’ αυτό και έχει την υποστήριξη του Υφυπουργείου Τουρισμού.

Το Cyprus International Athletics Meeting θα μεταδοθεί απευθείας από το ΡΙΚ στις 10 Μαΐου, με τη Δημόσια Τηλεόραση να είναι ο χορηγός επικοινωνίας, προσφέροντας άλλη μία φορά στον κλασικό αθλητισμό και το φίλαθλο κοινό της Κύπρου. Σημαντική και η συνεισφορά του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου, το οποίο συμβάλλει με τον δικό του τρόπο στην επιτυχία της διοργάνωσης.

Μεγάλοι χορηγοί της διοργάνωσης είναι τα Ελληνικά Πετρέλαια Κύπρου (ΕΚΟ) ως πλατινένιος χορηγός, η Unicars, η Ice Power, τα Columbia Restaurants, η εταιρεία Foody ως χορηγός των 110μ. με εμπόδια και η Domino’s Pizza ως χορηγός του άλματος σε μήκος. Τη διοργάνωση στηρίζουν με τον δικό τους τρόπο η εταιρεία Cyprus Airports και ο διαχρονικός χορηγός της ΚΟΕΑΣ, των αθλητών και αθλητριών του στίβου, ΟΠΑΠ Κύπρου.

Τα Ελληνικά Πετρέλαια Κύπρου (ΕΚΟ)

Η εταιρεία Ελληνικά Πετρέλαια Κύπρου Λτδ είναι θυγατρική κατά 100% του Hellenic Petroleum International GmbH. Δημιουργήθηκε με την εξαγορά της BP Cyprus LTD το Δεκέμβριο του 2002. Η Εταιρεία δραστηριοποιείται στην αποθήκευση, διακίνηση και εμπορία υγρών καυσίμων, λιπαντικών και υγραερίου σε εμπορικούς και βιομηχανικούς πελάτες. Ταυτόχρονα διαθέτει στο ευρύτερο κοινό όλα τα προϊόντα της μέσω ενός δικτύου 97 πρατηρίων με την εμπορική επωνυμία EKO.

Η φιλοσοφία πάνω στην οποία οικοδομήθηκε η επιτυχημένη πορεία της Εταιρείας είναι:

Ο εφοδιασμός της αγοράς με υγρά καύσιμα, υγραέριο και λιπαντικά υψηλής ποιότητας με ασφαλείς συνθήκες.

Η συνέπεια, η αξιοπιστία και η άμεση εξυπηρέτηση του πελάτη.

Οι σύγχρονες μέθοδοι, μηχανήματα και εξοπλισμός για την ορθή και ασφαλή διεκπεραίωση των εργασιών της.

Η συνεχής επιμόρφωση των στελεχών και γενικά όλων των υπαλλήλων της Εταιρείας.

Η διασφάλιση της υγιεινής και ασφάλειας, η προστασία του προσωπικού και άλλων ενδιαφερόμενων μερών.

Ο σεβασμός και η προστασία του φυσικού περιβάλλοντος.

Η Unicars

Η Unicars έχει μια μακρόχρονη παρουσία στο χώρο της αυτοκίνησης στην Κύπρο, από το 1946 μέχρι σήμερα. Στη διάρκεια των χρόνων, αφουγκραζόμενη τις απαιτήσεις των ανθρώπων, αλλά και τις διάφορες αλλαγές στο περιβάλλον, φρόντισε να εξελιχθεί και να καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια στη συνείδηση του Κύπριου πολίτη. Το 2020, η Unicars πρωτοπορεί και δημιουργεί το μεγαλύτερο After Sales Hub υπηρεσιών στην Κύπρο, το οποίο τέθηκε σε πλήρη λειτουργία τον Οκτώβριο του 2020 για την εξυπηρέτηση των πελατών των μαρκών Volkswagen, Seat, Skoda, Audi και Lamborghini. Πρόκειται για ένα κέντρο παροχής υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών, όπου σε ένα ανανεωμένο περιβάλλον παρέχεται εξατομικευμένη, εξειδικευμένη και ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση, ξεπερνώντας τις προσδοκίες των πελατών της Unicars.

Στο υπερσύγχρονο συνεργείο After Sales Hub εξυπηρετούνται συμβατικά και ηλεκτρικά αυτοκίνητα για όλες τις υπηρεσίες όπως Express Service, υπηρεσίες ελαστικών και ευθυγράμμισης τιμονιού, συντήρηση και επιδιόρθωση συστήματος κλιματισμού, όλων των ειδών επιδιορθώσεις, ανταλλακτικά, υψηλής ποιότητας υπηρεσίες φανοποιείου και βαφείου, ενώ παράλληλα λειτουργεί ο Υ.Τ. (Υψηλής Τάσης) Σταθμός Φόρτισης και το πρώτο Υ.Τ. Κέντρο Επιδιόρθωσης Μπαταριών Κύπρου. Η Unicars γίνεται η πρώτη εταιρεία στον τομέα της αυτοκίνησης στην Κύπρο που πιστοποιείται με το Great Place to Work®, με τη χρήση του εργαλείου Trust Index©. Η εν λόγω διάκριση δικαιώνει τις προσπάθειες της Unicars για τη δημιουργία ενός υγιούς εργασιακού περιβάλλοντος, όπου οι εργαζόμενοι νιώθουν άνετα να παράγουν, να δημιουργούν και να αναπτύσσονται.

Η Ice Power

Η Ice Power Cyprus στηρίζει, όπως και κάθε άλλη αθλητική συνάντηση, την προσπάθεια όλων των αθλητών και πρεσβεύει με τον καλύτερο τρόπο τον αθλητισμό και τον υγιεινό τρόπο ζωής στο νησί. Βρίσκεται σταθερά και έμπρακτά δίπλα σε όλους τους αθλητές και διασφαλίζει την γρήγορη και άμεση αποκατάσταση και ανακούφισή τους από τους πόνους, που προέρχονται από την υπέρτατη προσπάθεια σε κάθε αγώνισμα.

Η σειρά προϊόντων Ice Power περιλαμβάνει μια ευρεία γκάμα προϊόντων κρυοθεραπείας, που εξειδικεύονται στη γρήγορη αποκατάσταση και άμεση ανακούφιση από τον πόνο, μετά από άθληση ή τραυματισμό. Τα προϊόντα Ice Power παρασκευάζονται στη Φινλανδία και διατίθενται στην αγορά εδώ και περισσότερο από 20 χρόνια και εισάγονται στην Κύπρο από την Marathon Trading. Τα προϊόντα Ice Power είναι ιατροτεχνολογικά προϊόντα που φέρουν σήμανση CE και διατίθενται σε όλα τα φαρμακεία παγκύπρια.

Η Columbia Restaurants

Η Columbia Restaurants είναι μια έμπειρη εταιρεία που ξεκίνησε το ταξίδι της το 1998, μετά την ίδρυσή της ως τμήμα εστιατορίων υπό την Schoeller Holdings. Έκτοτε εξελίχθηκε για να γίνει μια κορυφαία εταιρεία από μόνη της στον κλάδο της εστίασης της Κύπρου. Από το 1998, η Columbia Restaurants είχε τα αποκλειστικά δικαιώματα franchise για τη λειτουργία της PizzaExpress, μιας διεθνούς αλυσίδας εστιατορίων με περισσότερα από 500 εστιατόρια σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο και σε όλο τον κόσμο, ενώ πρόσθεσε στο χαρτοφυλάκιό της το 2001 το concept Marzano στην Κύπρο.

Τα εστιατόρια Columbia είναι επίσης υπεύθυνα για το Columbia Plaza, ένα από τα μεγαλύτερα και πιο αξιόπιστα κέντρα πολλαπλών χρήσεων, μοναδικό στο νησί της Κύπρου. Το Columbia Plaza προσφέρει υπερσύγχρονη ψυχαγωγία, φαγητό, επιχειρηματικούς χώρους και αρχοντικά ακριβώς στο κέντρο της παλιάς πόλης της Λεμεσού. Από τότε που άνοιξε τις πόρτες του σε ανυπόμονα πλήθη τον Νοέμβριο του 2008, έχει καλύψει μια σημαντική θέση στην κυπριακή αγορά προσφέροντας μια σειρά από χώρους εστίασης και εκδηλώσεων σε μια εύκολα προσβάσιμη τοποθεσία. Αυτά περιλαμβάνουν το βραβευμένο Columbia Steak House, το αυτοεξυπηρετούμενο εστιατόριο La Boca, το δημοφιλές μπαρ και κλαμπ 7 Seas, καθώς και το διάσημο πολυλειτουργικό Venue Center που φιλοξενεί πάρτι ειδικών περιστάσεων, όπως γάμους, καθώς και πιστοποιημένο εκπαιδευτικό κέντρο για σεμινάρια και συνέδρια.

Το 2017, μια νέα ιδέα άνοιξε ένα παραθαλάσσιο ολοήμερο μπαρ και εστιατόριο, το Columbia Beach. Το Columbia Beach, ανοιχτό όλο το χρόνο, έγινε γρήγορα μια αίσθηση σε όλο το νησί, προσελκύοντας πελάτες για brunch, μεσημεριανό γεύμα, καφέ, δείπνο, ποτά ή απλώς χαλαρωτικά δίπλα στη θάλασσα. Το πιο πρόσφατο concept που δημιουργήθηκε από τα εστιατόρια Columbia άνοιξε το 2019. Το Pokeloha ήταν το πρώτο poke bar, που εισήγαγε χαβανέζικα μπολ σούσι στο νησί, για πρώτη φορά ποτέ, και στη συνέχεια δημιούργησε μια τάση στη βιομηχανία.

Το Foody

Το Foody είναι ο ευκολότερος τρόπος να παραγγείλετε φαγητό, καφέ, είδη παντοπωλείου και άλλα στην Κύπρο. Με 2300 καταστήματα σε όλες τις πόλεις, μπορούν να εξυπηρετήσουν κάθε γωνιά του νησιού. Παράγγειλε από τα αγαπημένα σου εστιατόρια και καφετέριες της πόλης, το burger, την πίτσα ή τα σουβλάκια σου. Μπορείς να κάνεις μέχρι και τα καθημερινά σου ψώνια και να παραγγείλεις τα απαραίτητα από σουπερμάρκετ, περίπτερα, φούρνους, ζαχαροπλαστεία, κάβες, ανθοπωλεία! Με το Foody έχεις ό,τι θες, όποτε το θες.

Πώς λειτουργεί; Βάλε τη διεύθυνσή σου στο πεδίο αναζήτησης και δες όλα τα καταστήματα που διανέμουν στην περιοχή σου. Επίλεξε το κατάστημα που σου αρέσει. Δες το μενού του καταστήματος και πρόσθεσε ότι επιθυμείς στο καλάθι σου με ένα κλικ. Μόλις ολοκληρώσεις την παραγγελία σου, εκτυπώνεται αυτόματα στο κατάστημα. Εσύ ενημερώνεσαι άμεσα στην οθόνη σου ότι η παραγγελία έγινε αποδεκτή. Στη συνέχεια λαμβάνεις ένα e-mail με όλα τα στοιχεία της παραγγελίας και το χρόνο παράδοσης. Το φαγητό, το ποτό ή ακόμη και τα ψώνια σου παραδίδονται από το κατάστημα στην πόρτα σου και εσύ πληρώνεις παραδοσιακά με μετρητά (εάν δεν έχεις ήδη πληρώσει με την πιστωτική σου κάρτα κατά τη διάρκεια της παραγγελίας). Η υπηρεσία του Foody παρέχεται δωρεάν!

Η Domino’s Pizza

Το πάθος για ποιότητα και η μοναδική γεύση της Domino’s Pizza έχει ως αποτέλεσμα εκατομμύρια φανατικούς υποστηρικτές της σε πάνω από 80 χώρες, με περισσότερα από 17.000 μαγαζιά. Κάθε πίτσα Domino’s ετοιμάζεται με τα καλύτερης ποιότητας υλικά, με φρέσκα ζύμη, η οποία ανοίγεται τη στιγμή που βάζεις την παραγγελία σου, με στόχο το πιο αφράτο αποτέλεσμα. Αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει είναι η πραγματική μοτσαρέλα χαμηλών λιπαρών για τη μέγιστη απόλαυση, το διάσημο πεπερόνι μαζί με τα υπόλοιπα λαχταριστά υλικά, καθώς και η δυνατότητα να βάζετε την παραγγελία σας μέσω της εφαρμογής από το κινητό σας τηλέφωνο, στο οποίο μπορείτε να βλέπετε την εξέλιξη της παραγγελίας σας. Διαλέξτε ανάμεσα από πίτσες, σαλάτες, κοτόπουλο, ορεκτικά, επιδόρπια, όλα στις καλύτερες τιμές και απολαύστε τη γρήγορη εξυπηρέτηση από τους ειδικούς στη διανομή πίτσας. Η Domino’s Pizza διαθέτει επτά καταστήματα σε όλη την Κύπρο.

Print Friendly, PDF & Email
X