Αρχική Ανακοινώσεις Η Κύπρος γράφει τη δική της ξεχωριστή σελίδα …

Η Κύπρος γράφει τη δική της ξεχωριστή σελίδα …

από KOEAS

Ο Κυπριακός Στίβος θα γράψει ξεχωριστή σελίδα στην ιστορία του την αυριανή μέρα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ανδρών και Γυναικών που διεξάγεται στο Αμστερταμ της Ολλανδίας.

Για πρώτη φορά μια μικρή χώρα όπως είναι τα μεγέθη της Κύπρου, τρεις αθλητές θα συμμετάσχουν στο αγώνισμα του ύψους Ανδρών.  Πρόκειται για τους Κυριάκο Ιωάννου, Δημήτρη Χονδροκούκη και Βασίλη Κωνσταντίνου.

Με βάση τις συμμετοχές που έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας οι Δημήτρης Χονδροκούκης και Βασίλης Κωνσταντίνου έχουν επιλεγεί και θα πάρουν μέρος στον πρώτο όμιλο ενώ ο Κυριάκος Ιωάννου στον δεύτερο όμιλο.  Ανεξάρτητα του ομίλου που συμμετέχουν, όποιος αθλητής ξεπεράσει το ύψος των 2.25μ. προκρίνεται απ’ ευθείας στον τελικό που θα γίνει το απόγευμα της Κυριακής 10 Ιουλίου 2016 (18.00).

Εκτός από τους τρεις αθλητές που συμμετέχουν στο ύψος, αύριο το βράδυ (21.00), θα έχει την δική της ευκαιρία για καλή παρουσία και η Εθνική Ομάδα της σκυταλοδρομίας 4Χ100μ. γυναικών που θα αποτελείται από τις Ελένη Αρτυματά, Ραμόνα Παπαϊωάννου, Ολίβια και Φιλίππα Φωτοπούλου.

Print Friendly, PDF & Email
X