Αρχική Ανακοινώσεις Η πραγματική αλήθεια για τις προτάσεις της ΚΟΕΑΣ στην ΚΟΕ

Η πραγματική αλήθεια για τις προτάσεις της ΚΟΕΑΣ στην ΚΟΕ

από KOEAS

Με αφορμή το δημοσίευμα του προέδρου της Κυπριακής Ομοσπονδίας Κολύμβησης και ταμία της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής, Αλέξανδρου Χριστοφόρου, η ΚΟΕΑΣ αποκαλύπτει την πραγματική αλήθεια, παραπέμποντας τόσο τον ίδιο όσο και όσους επικαλούνται την εισήγηση της ΚΟΕΑΣ, ότι οι μοναδικοί τρεις αθλητές που υποδείχθηκαν από την Ομοσπονδία, για να ενταχθούν στο πρόγραμμα της Ολυμπιακής Υποτροφίας, είναι οι Μίλαν Τράικοβιτς, Απόστολος Παρέλλης και Ελένη Αρτυματά.

Η δημοσιοποίηση επιστολής, που υπογράφει ο Γενικός Διευθυντής της Ομοσπονδίας, Αντώνης Γεωργαλλίδης, αναφέρεται στη μακρά λίστα που είχε δοθεί αρχικά, για τους αθλητές και αθλήτριες που έχουν πιθανότητες, κατά την άποψη της Ομοσπονδίας, να πετύχουν τα όρια πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024. Αν θέλει ο κ. Χριστοφόρου να λέει τις πραγματικές αλήθειες, ας δημοσιεύσει την τελευταία επιστολή της ΚΟΕΑΣ, που στάλθηκε στον πρόεδρο και τον γενικό γραμματέα της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής, με τις τελικές εισηγήσεις της ΚΟΕΑΣ.

Αναφορικά με τη δημοσιοποίηση των ποσών που επωφελούνται οι αθλητές μέσα από τον Σχεδιασμό Κινήτρων, δεν θα σχολιάσουμε για την πηγή που του παρέδωσε τον σχετικό αποσπασματικό πίνακα, επειδή είναι για χρόνια σε ισχύ με την έγκριση του ΚΟΑ. Κι αυτό οφείλεται στις τεράστιες επιτυχίες που είχε και έχει το άθλημα του στίβου.

Αν το δημοσίευμα αντιπροσωπεύει και τη θέση του Εκτελεστικού Συμβουλίου της ΚΟΕ, τους καλούμε να δώσουν στη δημοσιότητα τις τελικές τοποθετήσεις της ΚΟΕΑΣ, όπου φαίνεται η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ.

Print Friendly, PDF & Email
X