Αρχική Ανακοινώσεις Η Τ.Ε. της ΚΟΕΑΣ κατήρτισε τον αγωνιστικό προγραμματισμό για το 2019

Η Τ.Ε. της ΚΟΕΑΣ κατήρτισε τον αγωνιστικό προγραμματισμό για το 2019

από KOEAS

Κατά την τελευταία συνεδρία της (Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2018) η Τεχνική Επιτροπή της ΚΟΕΑΣ κατήρτισε τον αγωνιστικό προγραμματισμό για το 2019. Βάσει της διαδικασίας, ο προγραμματισμός θα τεθεί ενώπιον του Δ.Σ. της ΚΟΕΑΣ προς έγκριση και εν συνεχεία θα τεθεί στη Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας για επικύρωση.

Σημειωτέον ότι, το 2019 θα έχουμε μεγάλες διοργανώσεις-προκλήσεις για τον Κυπριακό Στίβο, όπως: Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών/Γυναικών, το οποίο θα διεξαχθεί στην Ντόχα (27 Σεπτεμβρίου-6 Οκτωβρίου), το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου στη Γλασκώβη (1-3 Mαρτίου), το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων στο Βάραζντιν (10-11 Aυγούστου), τους Ευρωπαϊκούς «Ολυμπιακούς» Αγώνες (23-28 Iουνίου) στο Μινσκ, τους ΑΜΚΕ τον Μάιο, το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κάτω των 23 στο Γκόβλε (11-14 Ιουλίου) και η Πανεπιστημιάδα, που θα διεξαχθεί στη Νάπολι (3-14 Ιουλίου). Επιπλέον, οριστικοποιήθηκαν  τα Βαλκανικά Πρωταθλήματα Ανοικτού και Κλειστού Στίβου, τα Παγκύπρια και Πανελλήνια Πρωταθλήματα καθώς και οι άλλες διεθνείς διοργανώσεις των πιο μικρών ηλικιών.

Η Τεχνική Επιτροπή, ακόμη, επικύρωσε τον Σχεδιασμό Κινήτρων των αθλητών για το 2018 και αναγνώρισε όλα τα παγκύπρια ρεκόρ, όλων των κατηγοριών, τα οποία επιτεύχθηκαν μέσα στην τρέχουσα χρονιά.

Print Friendly, PDF & Email
X