Αρχική Ανακοινώσεις Ικανοποιητικές επιδόσεις στην Ημερίδα του ΓΣΟ

Ικανοποιητικές επιδόσεις στην Ημερίδα του ΓΣΟ

από KOEAS

Ικανοποιητικές επιδόσεις σημειώθηκαν στην Ημερίδα που διοργάνωσε ο ΓΣΟ την Παρασκευή 1η Απριλίου στο ΤΣΙΡΕΙΟ Στάδιο Λεμεσού.

Η Ημερίδα πραγματοποιήθηκε μέσα στα πλαίσια της προετοιμασίας των αθλητών του ΓΣΟ ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου.  Σ’ αυτήν συμμετείχαν και αθλητές-τριες των άλλων Γυμναστικών Συλλόγων της Κύπρου.

Από τα αποτελέσματα των αγώνων ξεχωρίζει το 39’’2 που σημείωσε η Χριστιάνα Κατσαρή στα 300μ. και θεωρείται η καλύτερη επίδοση που επιτεύχθηκε από Κύπρια αθλήτρια.  Στο ίδιο αγώνισμα πολύ καλή επίδοση σημείωσε και η Σάντα Κολομεϊτεβα με 40’’3 με την οποία κατέλαβε την 2η θέση.

Ο Γιώργος Κονιαράκης μετά το Παγκύπριο Ρεκόρ κάτω των 18ετών που πέτυχε πρόσφατα στη Δισκοβολία με 63.96μ., αγωνίσθηκε και στη Σφαιροβολία όπου πέτυχε επίδοση 18.16μ. (5 κιλά).

Ο Ανδρέας Χρίστου στη Δισκοβολία είχε βολή στα 56.30μ. επιβεβαιώνοντας τη σημαντική άνοδο που παρουσίασε το 2016 και το 57.41μ. που πέτυχε στις αρχές Μαρτίου.  Στο ίδιο αγώνισμα ο Ραφαήλ Αντωνίου πέτυχε ατομική επίδοση με 54.72μ.

Print Friendly, PDF & Email
X