Αρχική Ανακοινώσεις Ημερίδα Στίβου 16 Ιουλίου

Ημερίδα Στίβου 16 Ιουλίου

από KOEAS

Με πολύ καλές επιδόσεις άρχισε η φετινή χρονιά του ανοικτού στίβου ύστερα από την υποχρεωτική αναστολή της δραστηριότητας λόγω της Πανδημίας του κορωνοϊού.

Οι αθλητές-τριες που έλαβαν μέρος στην Ημερίδα Στίβου που διοργάνωσε ο ΓΣΟ στη Λεμεσό σε συνεργασία με την ΚΟΕΑΣ την Πέμπτη 16 Ιουλίου 2020, έστειλαν τα δικά τους ελπιδοφόρα μηνύματα για τη σύντομη φετινή αγωνιστική δράση.

Η Στυλιάνα Ιωαννίδου του ΓΣΟ συνεχίζοντας εκείνο που άφησε στον Κλειστό Στίβο τον περασμένο Φεβρουάριο, ισοφάρισε το δικό της Παγκύπριο Ρεκόρ κάτω των 20 ετών στο ύψος με άλμα στα 1.82μ., επίδοση που αποτελεί Παγκύπριο Ρεκόρ ανοικτού στην κατηγορία της.  Το προηγούμενο κατείχε η Αγνή Χαραλάμπους με 1.81μ. από το 1991.

Στο ίδιο αγώνισμα, η αθλήτρια της Αγνής, η Δέσποινα Χαραλάμπους, του ΓΣΕ, πέτυχε ατομική επίδοση με επίσης άλμα στα 1.82μ.

Ο επικοντιστής Χρίστος Ταμάνης του ΓΣΟ ύστερα από 18μηνη απουσία από τους αγωνιστικούς χώρους λόγω εγχείρησης που είχε υποβληθεί τον Ιανουάριο του 2019, πέτυχε ατομική επίδοση ξεπερνώντας το φράγμα των 5.00μ.  Στο ίδιο αγώνισμα ο νεαρός αθλητής του ΓΣΠ Ανδρέας Καζαμίας πέτυχε ατομικό ρεκόρ με άλμα στα 4.80μ.

Πολύ καλή ήταν η παρουσία του έφηβου αθλητή Κωνσταντίνου Αλεξιάδη του ΓΣΖ στη Σφαιροβολία όπου πέτυχε ατομικές επιδόσεις τόσο με το βάρος της κατηγορίας του όσο και με το αντίστοιχο των Ανδρών, πετυχαίνοντας 18.13μ. και 15.87μ. αντίστοιχα.

Print Friendly, PDF & Email
X