Αρχική Ανακοινώσεις Ιωαννίδου, Νικολάου: Επηρεάζουν οι σκληρές προπονήσεις

Ιωαννίδου, Νικολάου: Επηρεάζουν οι σκληρές προπονήσεις

από KOEAS

Δεν βρέθηκαν στη μέρα τους, το Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2022, η Στυλιάνα Ιωαννίδου και ο Γρηγόρης Νικολάου, εκπροσωπώντας το Λούιβιλ στο «Tiger Paw Invitational», που διεξήχθη στο Πανεπιστήμιο Κλέμσον της Νότιας Καρολίνας. Η Ιωαννίδου κατέλαβε τη 10η θέση στο άλμα σε ύψος με 1,72μ., περνώντας με την πρώτη το 1,67μ., με τη δεύτερη το 1,72μ. και είχε τρεις αποτυχημένες προσπάθειες στο 1,77μ. Ο Νικολάου κατέλαβε τη 14η θέση στο τριπλούν, έχοντας άκυρες τις δύο πρώτες προσπάθειές του, καταγράφοντας 14,94μ. στην τρίτη, επίδοση που δεν ήταν αρκετή για τον βάλει στους πρώτους εννέα και να συνεχίσει για άλλες τρεις προσπάθειες. Στο ίδιο μίτινγκ ήταν δηλωμένη στο ύψος και η Ελένα Κουλιτσένκο, η οποία τελικά δεν αγωνίστηκε.

Να σημειώσουμε ότι ο λόγος που τα δύο παιδιά δεν βγάζουν και τις καλύτερες επιδόσεις τον τελευταίο καιρό, οφείλεται στις σκληρές προπονήσεις που κάνουν και το σώμα τους είναι βαρύ. Όπως μας εξήγησε η Στυλιάνα Ιωαννίδου, ο προπονητής τους Τζεφ Πίτερσμεγερ, θέλει να φορμαριστούν σε μεταγενέστερο στάδιο, γι’ αυτό τώρα «φορτώνουν» προπόνηση. Ιδιαίτερα η Ιωαννίδου, η οποία θα συμμετάσχει στους τελικούς του ύψους του NCAA κλειστού στίβου.

Τρία αγωνίσματα ο Κριούκοφ

Αρκετά πιο δυτικά και στο Τέξας, όπου ζει και προπονείται, αγωνίστηκε ο Έλβις Κριούκοφ. Από τη στιγμή που δεν υπήρχε έπταθλο στο πρόγραμμα, ο πρωταθλητής μας των σύνθετων αγωνισμάτων, επέλεξε να αγωνιστεί σε τρία αγωνίσματα, δύο την Παρασκευή (11/2) και ένα το Σάββατο (12/2). Την Παρασκευή ο Κριούκοφ, εκπροσωπώντας το Άντζελο Στέιτ έλαβε μέρος στο μήκος, όπου κατέλαβε τη 13η θέση με 6,42μ. (4,90μ., 6,42μ., 6,09μ. τα άλματά του), και στα 60μ. με εμπόδια, όπου πέρασε ως 16ος από τα προκριματικά με 8.37 και κατέλαβε την 21η θέση στα ημιτελικά με 8.40. Το Σάββατο έριξε και σφαίρα, κατακτώντας την 11η θέση με 13,49μ. (13,29μ., άκυρη, 13,49μ. οι βολές του).

Print Friendly, PDF & Email
X