Αρχική Ανακοινώσεις Ιωάννου και Χονδροκούκης στη μάχη της πρόκρισης

Ιωάννου και Χονδροκούκης στη μάχη της πρόκρισης

από KOEAS

Το δικό τους αγώνα για πρόκριση στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων , θα δώσουν τα ξημερώματα (15 Αυγούστου 02.30) οι πρωταθλητές του ύψους Κυριάκος Ιωάννου και Δημήτρης Χονδροκούκης.

Οι δύο πρωταθλητές μας θ’ αγωνισθούν αντίστοιχα στο Α’ και Β’ γκρούπ του προκριματικού και καλούνται να ξεπεράσουν το όριο πρόκρισης των 2.31μ. που έθεσαν οι διοργανωτές.

Ο Κυριάκος Ιωάννου  συμμετέχει για 4η συνεχόμενη Ολυμπιάδα και στοχεύει να συμμετάσχει στον τελικό για 2η συνεχόμενη αφού προηγήθηκε το Λονδίνο όπου κατέλαβε την 13η θέση. Ο πρωταθλητής του ΓΣΟ έχει καλύτερη φετινή επίδοση 2.32μ. σε κλειστό στίβο και 2.35μ. ατομική επίδοση που σημείωσε το 2007 όταν κατέκτησε το χάλκινι μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρ ωτάθ λημα της Οσάκα.

Ο Δημήτρης Χονδροκούκης του ΓΣΠ συμμετέχει για πρώτη φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες και θέλει να τη συνδυάσει με την πρόκριση του στον τελικό. Ο πρωταθλητής του ΓΣΠ έχει καλύτερη φετινή επίδοση 2.26μ. και ατομική επίδοση 2.33μ. σε κλειστό στίβο (2.32μ. σε ανοικτό) που πέτυχε το 2012 όταν αναδείχθηκε Παγκόσμιος Πρωταθλητής στην Κωνσταντινούπολη με τα χρώματα της Ελλάδας.

Print Friendly, PDF & Email
X