Αρχική Ανακοινώσεις Και ο Καραλής στο διεθνές μίτινγκ στη Λεμεσό – Τα αγωνίσματα

Και ο Καραλής στο διεθνές μίτινγκ στη Λεμεσό – Τα αγωνίσματα

από KOEAS

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται καθημερινά οι δηλώσεις συμμετοχής στο 2ο Cyprus International Athletics Meeting, το οποίο θα φιλοξενήσουμε στο «Τσίρειο Στάδιο» Λεμεσού στις 25 Μαΐου 2023. Αρκετές από τις έως τώρα συμμετοχές είναι πολύ ενδιαφέρουσες και αναμένονται ακόμα περισσότερες, ώστε να κάνουν για άλλη μία φορά το μίτινγκ μας αρκετά ελκυστικό στους φίλους του στίβου και γενικά στους φιλάθλους. Μέχρι στιγμής το αγώνισμα που αναμένεται να στρέψει και πάλι τα βλέμματα πάνω του είναι το άλμα σε μήκος ανδρών, με τον Μίλτο Τεντόγλου να αποτελεί τον κορυφαίο αθλητή που θα συμμετάσχει στο μίτινγκ μας, το οποίο από φέτος έχει αναβαθμιστεί στα «χάλκινα» της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας.

Εκτός από τον απόλυτο σταρ του μίτινγκ, Μίλτο Τεντόγλου, άλλος ένας σπουδαίος Ελλαδίτης αθλητής αναμένεται να βρίσκεται στο Τσίρειο Στάδιο, στις 25 Μαΐου. Πρόκειται για τον 4ο Ολυμπιονίκη του Τόκιο στο άλμα επί κοντώ και αργυρό πρωταθλητή Ευρώπης φέτος στον κλειστό στίβο, Εμμανουήλ Καραλή. Ο 23χρονος κάτοχος του πανελλήνιου ρεκόρ στον κλειστό στίβο με 5,86μ. (19/2/83) θα αρχίσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στον ανοικτό στίβο από τη Λεμεσό, θέλοντας να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα, μαζί με τον προπονητή και πατέρα του Χάρη Καραλή, ενόψει του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος του Αυγούστου στη Βουδαπέστη. Η παρουσία του «Μανόλο» αναμένεται να ανεβάσει ακόμα περισσότερο το επίπεδο στο 2ο Cyprus International Athletics Meeting και να δώσει ξεχωριστό χρώμα στο άλμα επί κοντώ.

Τα 13 αγωνίσματα…

Η ΚΟΕΑΣ και η οργανωτική επιτροπή του 2ου Cyprus International Athletics Meeting έχουν καταλήξει στα 13 αγωνίσματα που θα πραγματοποιηθούν στη διοργάνωση, χωρίς να αποκλείεται η οποιαδήποτε διαμόρφωση στο επόμενο διάστημα. Αυτά είναι τα ακόλουθα:

ΑΝΔΡΕΣ: 100μ., 400μ., 110μ. με εμπόδια, Επί κοντώ, Μήκος, Δισκοβολία, Σφυροβολία.

ΓΥΝΑΙΚΕΣ: 100μ., 200μ., 100μ. με εμπόδια, Ύψος, Μήκος, Δισκοβολία.

Μέχρι στιγμής εκδήλωσαν ενδιαφέρον συμμετοχής και άλλοι σημαντικοί αθλητές του παγκόσμιου στίβου, τους οποίους θα ανακοινώσουμε όταν επιβεβαιώσουν την παρουσία τους. Βέβαια, στα πιο πάνω αγωνίσματα θα εμφανιστούν και οι κορυφαίοι Κύπριοι αθλητές και αθλήτριες, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία και καλές επιδόσεις να πετύχουν και σημαντικούς βαθμούς να μαζέψουν για την παγκόσμια κατάταξή τους, ενόψει και του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Βουδαπέστης.

Στην προσπάθειά της για επιτυχή διεξαγωγή και του φετινού μίτινγκ, το οποίο με την αναβάθμισή του σε «χάλκινο» προϋποθέτει αυξημένες υποχρεώσεις, η ΚΟΕΑΣ έχει συμπαραστάτη τον θεσμικό χορηγό της Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού, υποστηρικτή την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων και συνοδοιπόρους τούς χορηγούς της διοργάνωσης, που είναι οι ΕΚΟ, Cablenet, Unicars, Foody, Rebuke Lounge Restaurant, Domino’s Pizza, Ελληνική Τράπεζα, Ice Power.

Print Friendly, PDF & Email
X