Αρχική Ανακοινώσεις Καλό ξεκίνημα για τον Παρέλλη

Καλό ξεκίνημα για τον Παρέλλη

από KOEAS

Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται ο 6ος Παγκόσμιος πρωταθλητής της Δισκοβολίας του 2015 ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΡΕΛΛΗΣ,  ο οποίος συμμετείχε στο Πανελλήνιο Χειμερινό Πρωτάθλημα Ρίψεων που έγινε στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά στην Αθήνα το Σάββατο 05 Μαρτίου 2016.  Ο Απόστολος στη πρώτη φετινή του εμφάνιση πέτυχε βολή στα 62.95μ. και έδειξε ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα και κάτω από άλλες συνθήκες θα καταφέρει να εξασφαλίσει το όριο συμμετοχής για την Ολυμπιάδα της Βραζιλίας που είναι 65.00μ.

Αξίζει να αναφερθεί ότι με τα 62.95μ. πέτυχε την 3η καλύτερη επίδοση στην Ευρώπη και την 6η σε Παγκόσμιο επίπεδο μέχρι σήμερα.

Στην ίδια διοργάνωση ο αθλητής του ΓΣΟ ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΡΙΣΤΟΥ σημείωσε ατομική επίδοση στο ίδιο αγώνισμα με βολή στα 57.41μ. (4η καλύτερη επίδοση στο αγώνισμα όλων των εποχών) ενώ ο ΡΑΦΑΗΛ ΑΝΤΩΝΙΟΥ επίσης του ΓΣΟ είχε βολή στα 52.30μ.

Στους ίδιους αγώνες και στη πρώτη συμμετοχή τους για το 2016 η ΣΚΕΥΗ ΘΕΟΔΩΡΟΥ του ΓΣΖ και η ΧΡΥΣΤΑΛΛΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ του ΓΣΠ είχαν βολές στα 61.00μ. & 55.72μ. αντίστοιχα στο αγώνισμα της Σφυροβολίας.

Η πρώτη εμφάνιση του ΚΩΣΤΑ ΣΤΑΘΕΛΑΚΟΥ στη Σφυροβολία για το 2016 δεν ήταν η αναμενόμενη αφού είχε άκυρες προσπάθειες.

 

Print Friendly, PDF & Email
X