Αρχική Ανακοινώσεις Καταπληκτικός ο Αμίν Χαντίρι στη Γαλλία

Καταπληκτικός ο Αμίν Χαντίρι στη Γαλλία

από KOEAS

Την πολύ καλή αγωνιστική του κατάσταση και την αποφασιστικότητά του για μία εξαιρετική χρονιά στον ανοικτό στίβο, επιβεβαίωσε το πρωί της Κυριακής, 20 Μαρτίου 2022, ο Αμίν Χαντίρι. Ο πρωταθλητής μας στους δρόμους ημιαντοχής και αντοχής, συμμετείχε σε διεθνή αγώνα δρόμου στην πόλη Ομπερζανβίγ στη Βορειοδυτική Γαλλία, 38 χιλιόμετρα δυτικά του Παρισιού. Εκεί έτρεξε στα 10 χιλιόμετρα δρόμου, μαζί με άλλους 226 αθλητές στην κατηγορία του, κατακτώντας τη δεύτερη θέση, αφού κάλυψε την απόσταση σε 29 λεπτά και 45 δεύτερα.

Στις 6 Φεβρουαρίου 2022 ο Χαντίρι κέρδισε τον Παγκύπριο Ημιμαραθώνιο σε 1 ώρα, 5 λεπτά και 37 δεύτερα, που αποτελεί την κορυφαία επίδοση στην Κύπρο στην απόσταση των 21 χιλιομέτρων. Το ότι ο αθλητής του Γιώργου Λουκαΐδη κατάφερε να τρέξει τα 10 χιλιόμετρα κάτω από τη μισή ώρα, αποδεικνύει την καταπληκτική φυσική του κατάσταση, σε έναν ανταγωνιστικό αγώνα και σε άγνωστο δρόμο για τον πρωταθλητή μας στη Γαλλία.

Στα 33 του χρόνια ο Αμίν Χαντίρι, από τη στιγμή που ξεπέρασε τα προβλήματα τραυματισμών των προηγούμενων χρόνων και κατάφερε να εξασφαλίσει καλύτερο μέλλον για τα αδέλφια του, αφού έχασαν και τους δύο γονείς τους, μπορεί να αφοσιωθεί καλύτερα στη μεγάλη του αγάπη, τους δρόμους αντοχής και ημιαντοχής. Ο Χαντίρι, να σημειώσουμε, ότι στη συγκεκριμένη διοργάνωση εκπροσώπησε τον σύλλογο «Run Up Nanterre». Πλέον, ο βασικός του στόχος είναι να βρεθεί στην καλύτερη δυνατή κατάσταση στις 10 Απριλίου και στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ημιμαραθωνίου, που θα διεξαχθεί στα Τίρανα της Αλβανίας.

Print Friendly, PDF & Email
X