Αρχική Ανακοινώσεις Κεκλεισμένων των θυρών τα Παγκύπρια Πρωταθλήματα

Κεκλεισμένων των θυρών τα Παγκύπρια Πρωταθλήματα

από KOEAS

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΕΑΣ αφού έλαβε υπόψη τα νέα δεδομένα με την πανδημία του κορωνοϊού, τα νέα μέτρα που έχουν ανακοινωθεί από το Υπουργείο υγείας και έχοντας πάντοτε στις προτεραιότητες της την υγεία και ασφάλεια όλων των συμμετασχόντων στους αγώνες, αποφάσισε όπως τα προγραμματισμένα Παγκύπρια Πρωταθλήματα Παίδων – Κορασίδων  και Ανδρών – Γυναικών,  διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών.

Στο στάδιο θα επιτραπεί  η παρουσία των αθλητών – τριών που έχουν επιλεγεί να συμμετάσχουν στα αγωνίσματα σύμφωνα με το προκαθορισμένο ωρολόγιο πρόγραμμα, κάθε ημέρα ξεχωριστά, οι προπονητές που θα δηλωθούν από τους Γυμναστικούς Συλλόγους, ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Δ. Σ. Της ΚΟΕΑΣ, ειδικά προσκεκλημένοι της Ομοσπονδίας, οι κριτές που έχουν καθορισθεί να στελεχώσουν την αγωνόδικο επιτροπή και το απαραίτητο προσωπικό για τη διεξαγωγή των αγώνων.

Όλοι όσοι θα παρευρεθούν στο στάδιο θα πρέπει να είναι εφοδιασμένοι με μάσκα περιλαμβανομένων και των αθλητών – τριών. Οι αθλητές θα αφαιρούν τη μάσκα την ώρα της προθέρμανσης και του αγώνα.

Οι γονείς, οι φίλοι και όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να παρακολουθούν την εξέλιξη των αγώνων μέσα από το live streaming στο Facebook – page της ομοσπονδίας και από την ειδική ιστοσελίδα Cyprus.opentrack.run.

Print Friendly, PDF & Email
X