Αρχική Ανακοινώσεις Συνάντηση ΚΟΕΑΣ – ΡΙΚ

Συνάντηση ΚΟΕΑΣ – ΡΙΚ

από KOEAS

Συνάντηση με τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Ραδιοφωνικού Ιδρύματος Κύπρου κύριο Ανδρέα Φράγκο και υπηρεσιακών παραγόντων πραγματοποίησε η ΚΟΕΑΣ την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2019 στις κτιριακές εγκαταστάσεις του Ιδρύματος.

Εκ μέρους της ΚΟΕΑΣ παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος Περικλής Μάρκαρης, ο Γενικός Διευθυντής Αντώνης Γεωργαλλίδης και ο Επίτιμος Πρόεδρος Αντώνης Δράκος, ο οποίος διετέλεσε Πρόεδρος του ΡΙΚ  την περίοδο 1997-2003.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν κυρίως τη συνεργασία μεταξύ των δυο Οργανισμών, την προβολή του αθλήματος του στίβου μέσα από τα τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά προγράμματα του ΡΙΚ σε Παγκύπριο και Διεθνές επίπεδο.  Εξετάσθηκε κυρίως η απ’ ευθείας μετάδοση των Παγκυπρίων Πρωταθλημάτων Ανδρών και Γυναικών που είναι η κορυφαία διοργάνωση του στίβου καθώς και οι διοργανώσεις των μικρότερων κατηγοριών.

Από μέρους της ΚΟΕΑΣ τονίσθηκε ιδιαίτερα η διαχρονική συμβολή του Ιδρύματος στην προβολή του στίβου μέσα από τα τηλεοπτικά κα ραδιοφωνικά προγράμματα του Ιδρύματος και ο πρωταγωνιστικός λόγος που πρέπει να έχει.

Ο Πρόεδρος του ΡΙΚ δεσμεύτηκε να εξετάσει τις εισηγήσεις της ΚΟΕΑΣ και να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια με το Διοικητικό του Συμβούλιο κα την υπηρεσία του Ιδρύματος για κάλυψη των δραστηριοτήτων του στίβου.

Print Friendly, PDF & Email
X