Αρχική Ανακοινώσεις Ξεκίνησαν οι προπονήσεις

Ξεκίνησαν οι προπονήσεις

από KOEAS

Επανήρχισαν από χθες Δευτέρα 04 Μαΐου οι προπονήσεις των αθλητών – τριών στίβου που περιλαμβάνονται στη λίστα που έδωσε η ΚΟΕ στο Υπουργείο Υγείας και περιλήφθηκαν στο Διάταγμα της 30ης Απριλίου 2020.

Οι Διευθύνσεις των σταδίων όπου θα πραγματοποιούνται οι προπονήσεις προέβησαν σε όλες τις προβλεπόμενες ενέργειες ώστε να διασφαλιστεί η υγεία των αθλητών, προπονητών και του προσωπικού τους ενώ διενεργήθηκαν και όλοι οι απαραίτητοι έλεγχοι.

Το μεσημέρι της Δευτέρας πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη με τη συμμετοχή της ΚΟΕΑΣ, των διοικήσεων των σταδίων και των προπονητών των αθλητών, ώστε να καθοριστούν οι ώρες προπόνησης και να επεξηγηθούν όλα τα μέτρα που θα πρέπει να λαμβάνουν για τη δική τους προστασία και υγεία.

Εν τω μεταξύ η ΚΟΕΑΣ προβαίνει σε ανάλογες ενέργειες και καθορίζει τα επόμενα βήματα που θα οδηγήσουν στη σταδιακή επανεκκίνηση του αθλήματος, με πρωταρχικό στόχο να αποφευχθεί η οποιαδήποτε ατυχής συγκυρία που θα οδηγήσει σε ανεπιθύμητες καταστάσεις.

Για το σκοπό αυτό έχουν καθοριστεί βήμα-βήμα οι επόμενες χαλαρώσεις για προπονήσεις και οι οποίες θα διαμορφώνονται ανάλογα με τα εκάστοτε διατάγματα του Υπουργείου Υγείας.

Print Friendly, PDF & Email
X