Αρχική Ανακοινώσεις Μάρκαρης και Γεωργαλλίδης στο Συνέδριο της IAAF

Μάρκαρης και Γεωργαλλίδης στο Συνέδριο της IAAF

από KOEAS

Η ΚΟΕΑΣ θα εκπροσωπηθεί διά του Προέδρου της, Περικλή Μάρκαρη, και του Γενικού Διευθυντή της, Αντώνη Γεωργαλλίδη, στο ετήσιο Κογκρέσο της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αθλητισμού (IAAF), το οποίο θα λάβει χώρα στην Ντόχα (25-26 Σεπτεμβρίου 2019), στο περιθώριο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Στίβου 2019.

Οι εργασίες του Συνεδρίου, το οποίο φέτος θα είναι και εκλογικό, θα διεξαχθούν κατά το διήμερο 25-26 Σεπτεμβρίου 2019. Στην ατζέντα, εκτός από τις αρχαιρεσίες, περιλαμβάνονται διάφορα θέματα προς συζήτηση (τροποποιήσεις κανονισμών κ.ά. σχετικά).

Στην προεδρία της ΙAAF θα συνεχίσει ο Σεμπάστιαν Κόου, αφού έθεσε υποψηφιότητα και δεν έχει ανθυποψήφιο, ενώ θα διεξαχθούν εκλογές για τις θέσεις των τεσσάρων αντιπροέδρων και των 13 συμβούλων. Βάσει του καταστατικού, τη μία θεση αντιπροέδρου θα καταλάβει γυναίκα, όπως και τις έξι από τις 13 θέσεις στο Διοικητικό Συμβούλιο.

Στην Ντόχα, θα πραγματοποιηθούν επίσης ακόμα δύο συνέδρια που αφορούν και την Κύπρο. Στις 28 Σεπτεμβρίου 2019 θα γίνει το Κογκρέσο των Βαλκανικών κρατών, ενώ την επομένη (29 Σεπτεμβρίου 2019) θα διεξαχθούν οι εργασίες του Συνεδρίου Μεσογειακών κρατών.

Print Friendly, PDF & Email
X