Αρχική Ανακοινώσεις Ετήσια Τελετή Βράβευσης του Μαθητικού Σχεδιασμού

Ετήσια Τελετή Βράβευσης του Μαθητικού Σχεδιασμού

από KOEAS

Η ΚΟΕΑΣ  διοργανώνει την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017, στις 6.30μ.μ. την Ετήσια Τελετή Βράβευσης του Μαθητικού Σχεδιασμού της φετινής περιόδου.

Στην εκδήλωση θα βραβευτούν οι μαθητές – αθλητές που διακρίθηκαν το 2017 σε Διεθνές, Πανελλήνιο και Παγκύπριο επίπεδο. Συγκεκριμένα θα δοθούν ειδικά έπαθλα στο Χρίστο Ταμάνη, για το αργυρό μετάλλιο που κατέκτησε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κάτω των 18 χρόνων στο Ναιρόμπι της Κένυας και στην Στυλιάνα Κυριακίδου για το χάλκινο μετάλλιο που εξασφάλισε στους  Κοινοπολιτειακούς Αγώνες Νέων στις Μπαχάμες.

Ειδικές απονομές θα γίνουν στους μαθητές-αθλητές που κατέκτησαν πρώτη νίκη στην Τετραεθνή Συνάντηση Εφήβων  – Νεανίδων, στους Βαλκανικούς Αγώνες Εφήβων – Νεανίδων και Παίδων –Κορασίδων στο Πανελλήνιο Μαθητικό Πρωτάθλημα, στην Αθλητική Συνάντηση Παίδων – Κορασίδων Κύπρου – Ελλάδας και στα Παγκύπρια Πρωταθλήματα Εφήβων –  Νεανίδων και Παίδων –  Κορασίδων.

Ξεχωριστή στιγμή της εκδήλωσης είναι η απονομή τιμητικής πλακέτας στους μαθητές – τριες που διακρίθηκαν 50 χρόνια προηγούμενα σε αντίστοιχες διοργανώσεις. Ανάμεσα  σε αυτούς που θα παρευρεθούν είναι:

Σταύρος Τζιωρτζής

Ανδρέας Λοιζίδης

Κύκκος Φεγγαράς

Παναγιώτης Χριστοδούλου

Χριστόδουλος Πασάς

Κυριάκος Λύρας

Ιάκωβος Ταύρου

Άριστος Δράκος

Μαρία Ευκλείδου

Ευαγγελία Λοϊζου

Ανθούλα Λοϊζου

Νίνα Δημητρίου

Ιωσηφίνα Φράνσις

Γεωργία Γεωργιάδου

 

Στην εκδήλωση προσκλήθηκαν και θα παρευρεθούν εκπρόσωπος του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού, οι Αθλητικές Αρχές της Κύπρου, χορηγοί – συνεργάτες της Ομοσπονδίας, το Διοικητικό συμβούλιο και Τ.Ε της ΚΟΕΑΣ, οι Γυμναστικοί Σύλλογοι και οι οικογένειες των τιμωμένων.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο Ολυμπιακό Μέγαρο στη Λευκωσία στην  αίθουσα ΄΄ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ΄΄.

Print Friendly, PDF & Email
X