Αρχική Ανακοινώσεις Με στόχο τη διάκριση

Με στόχο τη διάκριση

από KOEAS

Με την πολυπληθέστερη αποστολή στην ιστορία των Πανευρωπαϊκών Αγώνων Ανδρών και Γυναικών, αναχώρησε σήμερα Δευτέρα 04 Ιουλίου η Κυπριακή αποστολή για το Αμστερταμ της Ολλανδίας.

Συνολικά θα συμμετάσχουν δεκατέσσερις (14) αθλητές-τριες στη μεγαλύτερη διοργάνωση της Ευρώπης, ένα μήνα περίπου πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων της Βραζιλίας.

Στην αποστολή συμμετέχουν οι πέντε από τους έξι αθλητές που εξασφάλισαν τα όρια συμμετοχής για το ΡΙΟ (απουσιάζει  η Λεοντία Καλλένου) ως ακολούθως:

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ –                    ΥΨΟΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΡΕΛΛΗΣ-             ΔΙΣΚΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΟΝΔΡΟΚΟΥΚΗΣ –  ΥΨΟΣ

ΡΑΜΟΝΑ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ-           100Μ.-4Χ100Μ.

ΕΛΕΝΗ ΑΡΤΥΜΑΤΑ –                     200Μ.-4Χ100Μ.

Εκτός των πιο πάνω, εξασφάλισαν τα όρια συμμετοχής για το Πανευρωπαϊκό του Αμστερταμ και οι:

ΑΜΙΝ ΧΑΤΙΡΙ-                                 1500Μ.

ΜΙΛΑΝ ΤΡΑΪΚΟΒΙΤΣ-                   110Μ.ΕΜΠΟΔΙΑ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ-       ΥΨΟΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΘΕΛΑΚΟΣ-             ΣΦΥΡΟΒΟΛΙΑ

ΝΑΤΑΛΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΔΟΥ –           800Μ.

ΝΕΚΤΑΡΙΑ ΠΑΝΑΓΗ-                     ΜΗΚΟΣ

Την αποστολή συμπληρώνουν οι δίδυμες αδελφές Ολίβια και Φιλίππα Φωτοπούλου καθώς και η Ειρήνη Γεωργίου οι οποίες μαζί με τις Παπαϊωάννου, Αρτυματά και Παναγή θ’ αποτελέσουν τη σκυταλοδρομία 4Χ100μ. Γυναικών, που εξασφάλισε τη συμμετοχή της στη διοργάνωση ανάμεσα στις καλύτερες δεκαέξι (16) ομάδες της Ευρώπης.

Αρχηγός της Κυπριακής αποστολής είναι το Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και Πρόεδρος του ΓΣΚ κ. Δήμος Καλλινίκου και συνοδός ο κ. Φοίβος Κωνσταντινίδης, επίσης μέλος του Δ.Σ. της ΚΟΕΑΣ.

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Αμστερταμ θα παρακολουθήσει και ο Πρόεδρος της ΚΟΕΑΣ κ. Αντώνης Δράκος σαν επίσημος προσκεκλημένος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας με την ιδιότητα του Επίτιμου Μέλους.

Print Friendly, PDF & Email
X