Αρχική Ανακοινώσεις Μεταφέρεται στην 1η Μαρτίου το Χειμερινό Ρίψεων στη μνήμη Κώστα Σταθελάκου

Μεταφέρεται στην 1η Μαρτίου το Χειμερινό Ρίψεων στη μνήμη Κώστα Σταθελάκου

από KOEAS

Η θλιβερή απώλεια του Κωνσταντίνου Σταθελάκου, σε τροχαίο δυστύχημα την 1η Φεβρουαρίου 2024 στη Νότια Αφρική, η οποία έφερε βαρύ πένθος στην οικογένειά του, τους αθλητές του και τον κυπριακό στίβο γενικότερα, αλλάζει και την ημερομηνία διεξαγωγής του Χειμερινού Πρωταθλήματος Ρίψεων. Τις τελευταίες εβδομάδες η ΚΟΕΑΣ, επικοινωνεί καθημερινώς με την Πρεσβεία της Κύπρου στη Νότια Αφρική, ούτως ώστε να γίνει κατορθωτή η επιστροφή της σορού του αγαπημένου μας Κώστα στην Κύπρο, με τις διαδικασίες να είναι αρκετά χρονοβόρες. Η Πρεσβεία της Κύπρου στη Νότια Αφρική ενημέρωσε την Τετάρτη (21/2) την ΚΟΕΑΣ, ότι η σορός θα μεταφερθεί στην Κύπρο την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024, με την οικογένεια του Κωνσταντίνου Σταθελάκου να προγραμματίζει το τελευταίο αντίο στον αγαπημένο μας Κώστα την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου. Κατόπιν των πιο πάνω εξελίξεων, η ΚΟΕΑΣ αποφάσισε να αναβάλει το Χειμερινό Πρωτάθλημα Ρίψεων, το οποίο θα είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Κώστα Σταθελάκου, από την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου στην Παρασκευή 1η Μαρτίου 2024, στο Εθνικό Στάδιο Στίβου – ΓΣΠ στη Λευκωσία.

Η ΚΟΕΑΣ ενημερώνει τους Γυμναστικούς Συλλόγους, ότι προτείνει για διεξαγωγή τα πιο κάτω αγωνίσματα:

Σφαιροβολία Νεανίδων, Κορασίδων

Δισκοβολία Γυναικών, Νεανίδων, Κορασίδων

Σφαιροβολία Ανδρών, Εφήβων, Παίδων

Δισκοβολία Ανδρών, Εφήβων, Παίδων

Σφυροβολία Ανδρών, Εφήβων, Παίδων

Σε περίπτωση που υπάρχει επιθυμία από τους Γυμναστικούς Συλλόγους για διεξαγωγή και άλλων αγωνισμάτων, θα πρέπει να υποβάλουν τις προτάσεις τους μέχρι την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου στις 12:00 το μεσημέρι και να γίνεται αναφορά στα ονόματα αθλητών / αθλητριών, με ελάχιστη συμμετοχή τα τρία (3) άτομα.

Για τα προτεινόμενα αγωνίσματα, οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να γίνουν ηλεκτρονικά στη διεύθυνση cyprus.opentrack.run το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου.

Print Friendly, PDF & Email
X