Αρχική Ανακοινώσεις Μετατέθηκε κατά μία ημέρα το Παγκόσμιο Κ20

Μετατέθηκε κατά μία ημέρα το Παγκόσμιο Κ20

από KOEAS

Μία ημέρα αργότερα από ό,τι είχε προγραμματιστεί θα αρχίσει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου κάτω των 20 ετών, το οποίο θα φιλοξενήσει τις επόμενες ημέρες η Κένυα στη Ναϊρόμπι. Συγκεκριμένα, αντί στις 17 Αυγούστου 2021, το αγωνιστικό πρόγραμμα θα αρχίσει την Τετάρτη 18 του μήνα, εξαιτίας των διαδικασιών που πρέπει να ακολουθήσουν οι επισκέπτες για το Παγκόσμιο στη Ναϊρόμπι (αθλητές, προπονητές, συνοδοί), για τον covid-19. Οι διοργανωτές ανακοίνωσαν το Σάββατο (14/8/21) ότι αδυνατούν να ολοκληρώσουν τις διαδικασίες που απαιτούνται, για να είναι πανέτοιμοι να υποδεχθούν πέραν των 1000 επισκεπτών στην πρωτεύουσά τους, γι’ αυτό θα συμπιέσουν το πρόγραμμα των αγώνων σε πέντε ημέρες αντί σε έξι.

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Στίβου επισημαίνει στην ενημέρωσή της πως κάνει ό,τι είναι δυνατόν, ώστε οι νεαροί και φιλόδοξοι αθλητές και αθλήτριες να αγωνιστούν χωρίς προβλήματα σε αυτήν την κορυφαία διοργάνωση, εν μέσω της πανδημίας, που δυσκολεύει αφάνταστα τη ζωή όλων των ανθρώπων σε ολόκληρη τη γη. Επίσης, ευχαριστεί τους αθλητές, τις χώρες από όπου προέρχονται, τους χορηγούς της και την οργανωτική επιτροπή της Κένυας, που δέχθηκαν να γίνει αυτή η αλλαγή και συνεργάστηκαν σε δύσκολες εποχές για να διοργανώσουν ένα σπουδαίο πρωτάθλημα για αυτούς τους πολλά υποσχόμενους νέους αθλητές, τώρα που ξεκινούν το αθλητικό τους ταξίδι.

Με τα νέα δεδομένα, της μετάθεσης κατά μία ημέρα της έναρξης του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος κάτω των 20 ετών, το νέο πρόγραμμα για τους πέντε αθλητές μας, οι οποίοι θα συμμετάσχουν σε αυτό, είναι το ακόλουθο:

ΠΟΤΕ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ

ΤΕΤΑΡΤΗ 18/8/21

09:47     Σφαιροβολία 6κ. (Ε) Προκριματικά

(Κωνσταντίνος Αλεξιάδης)

ΠΕΜΠΤΗ 19/8/21

15:20     Σφαιροβολία 6κ. (Ε) ΤΕΛΙΚΟΣ

(Κωνσταντίνος Αλεξιάδης);

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20/8/21

09:10     Σφυροβολία 4κ. (Ν) Προκριματικά

(Βαλεντίνα Σάββα, Αιμιλία Κολοκοτρώνη)

10:13     Ύψος (Ν) Προκριματικά

(Στυλιάνα Ιωαννίδου)

ΣΑΒΒΑΤΟ 21/8/21

16:10     Σφυροβολία 4κ. (Ν) ΤΕΛΙΚΟΣ

(Βαλεντίνα Σάββα, Αιμιλία Κολοκοτρώνη);

ΚΥΡΙΑΚΗ 22/8/21

14:30     Τριπλούν (Ε) ΤΕΛΙΚΟΣ

(Γρηγόρης Νικολάου)

15:25     Ύψος (Ν) ΤΕΛΙΚΟΣ

(Στυλιάνα Ιωαννίδου);

* Θυμίζουμε ότι με τη Ναϊρόμπι έχουμε την ίδια ώρα.

* Απευθείας μετάδοση του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Εφήβων / Νεανίδων, θα υπάρχει στο κανάλι της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Στίβου (world athletics) στο youtube.

Print Friendly, PDF & Email
X