Αρχική Ανακοινώσεις Μικρά λαμπρά αστέρια

Μικρά λαμπρά αστέρια

από KOEAS

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΣΥΑΑ

Μικρά λαμπρά αστέρια

Πολύ διαφορετική μέρα έζησε το πρωϊνό του Σαββάτου 16 Απριλίου το Εθνικό Στάδιο Στίβου στο ΓΣΠ.  Γέμισε με παιδιά 10-12 χρόνων που διαγωνίστηκαν στους τελικούς των Πρωταθλημάτων του Αναπτυξιακού Προγράμματος της ΚΟΕΑΣ 2016.

Οι αγώνες σημείωσαν μεγάλη επιτυχία.  Σε αυτούς συμμετείχαν περισσότερα από 650 επιλεγμένα παιδιά από όλες τις επαρχίες της Κύπρου και τα οποία με την απόδοση τους έδωσαν ενθαρρυντικά μηνύματα για το μέλλον του Στίβου στην Κύπρο.  ΄Αλλωστε μέσα από αυτό το πρόγραμμα έχουν αναδειχθεί οι κορυφαίοι αθλητές – αθλήτριες που στελεχώνουν σήμερα τις εθνικές ομάδες του αθλήματος.

Τα μικρά παιδιά διαγωνίστηκαν σε διάφορα αγωνίσματα και έδειξαν ότι έχουν ταλέντο και μπορούν να διαπρέψουν με σωστή προπόνηση όταν θα προωθηθούν στις ακαδημίες των Γυμναστικών Συλλόγων.  Τόσο στους δρόμους ταχύτητας, αντοχής, αλμάτων και ρίψεων ξεδίπλωσαν τα προσόντα τους και υποσχέθηκαν ότι θα ακολουθήσουν τα βήματα αυτών που θαυμάζουν αλλά και να τους ξεπεράσουν.

Οι προπονητές των Γυμναστικών Συλλόγων που ήταν παρόντες εντόπισαν τα ταλέντα και θα προσπαθήσουν μέσα από τις Ακαδημίες να τους δώσουν τα πρώτα εφόδια για τη μελλοντική εξέλιξη τους.

Η Παγκύπρια διοργάνωση καθώς και το πρόγραμμα του Αναπτυξιακού Αθλητισμού στηρίζονται από το ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣΜΟ ενώ θεσμικός χορηγός είναι ο ΚΟΑ.

Print Friendly, PDF & Email
X