Αρχική Ανακοινώσεις Νέα ατομική επίδοση για τη Ναταλία Χριστοφή με 8.27

Νέα ατομική επίδοση για τη Ναταλία Χριστοφή με 8.27

από KOEAS

Νέα ατομική επίδοση πέτυχε το βράδυ της Τετάρτης, 9 Φεβρουαρίου 2022, η Ναταλία Χριστοφή, στα 60μ. με εμπόδια, στον κλειστό στίβο. Λαμβάνοντας μέρος στο διεθνές μίτινγκ της πόλης Μοντβίγ στη Γαλλία, η πρωταθλήτριά μας έτρεξε στη δεύτερη σειρά του πρώτου γύρου, τερματίζοντας στην 4η θέση με 8.27. Έτσι, βελτίωσε το 8.30, που πέτυχε στις 29 Ιανουαρίου στη Ναντ. Στον ημιτελικό, η Χριστοφή έπεσε στην πιο γρήγορη κούρσα, τρέχοντας από τον 6ο διάδρομο, από τον οποίο κατάφερε να κάνει το 8.27.

Η αθλήτρια του Αλέξανδρου Σταυρίδη στάθηκε άτυχη αρχικά, αφού δεν συμπεριλήφθηκε στον τελικό για χιλιοστά του δευτερολέπτου, έχοντας ακριβώς την ίδια επίδοση (8.27), με την Βρετανίδα Μέγκα Μαρς (2η στην πρώτη σειρά). Ωστόσο, έπειτα από περίπου μισή ώρα, οι διοργανωτές μελέτησαν καλύτερα τα αποτελέσματα και συμπεριέλαβαν στον τελικό τη δικιά μας αθλήτρια, αφήνοντας εκτός τη Μαρς. Να σημειώσουμε ότι στην πίστα του Μοντβίγ υπάρχουν μόνο έξι διάδρομοι στο κεντρικό γήπεδο για τα σπριντ.

Περίπου μιάμιση ώρα μετά, η Ναταλία Χριστοφή ξαναζέστανε το σώμα της και στήθηκε στον βατήρα του πρώτου διαδρόμου για τον τελικό. Η πρωταθλήτριά μας έδειξε για άλλη μία φορά τη σταθερότητά της, τρέχοντας τα 60μ. με εμπόδια σε 8.30, τερματίζοντας στην 6η θέση. Νικήτρια η Γαλλίδα Λετισιά Μπαπτέ με 8.09, ενώ πίσω της τερμάτισαν δύο Αμερικανίδες, η Ιβόν Μπρίτον σε 8.10 και η Έμπονι Μόρισον με 8.11.

Print Friendly, PDF & Email
X