Αρχική Ανακοινώσεις Νέο Διάταγμα για προπονήσεις – Διευρύνεται ο αριθμός των δικαιούχων

Νέο Διάταγμα για προπονήσεις – Διευρύνεται ο αριθμός των δικαιούχων

από KOEAS

Η ΚΟΕΑΣ χαιρετίζει την απόφαση της Κυβέρνησης για παραχώρηση διευκολύνσεων για προπονήσεις σε αθλητές – τριες που εντάσσονται στο Σχεδιασμό Ταλέντων του ΚΟΑ, των Εθνικών Ομάδων Ανδρών – Γυναικών, των Εθνικών Ομάδων Εφήβων – Νεανίδων και της Εθνικής Ενόπλων.

Η Ομοσπονδία με βάση το Νέο Διάταγμα του Υπουργείου Υγείας, προχώρησε στον καταρτισμό των ονομαστικών καταλόγων και έχοντας πάντοτε σαν γνώμονα την προστασία και ασφάλεια των αθλητών, προπονητών και όλων των εμπλεκόμενων, βρίσκεται σε συνεχή διαβούλευση με τον ΚΟΑ, τους Γυμναστικούς Συλλόγους και τις διευθύνσεις των Σταδίων στα οποία θα επιτραπεί η επιστροφή στις προπονήσεις, για εξέταση όλων των λεπτομερειών και τη λήψη των προληπτικών μέτρων που επιβάλλονται με βάση τις οδηγίες των αρμοδίων αρχών.

Με βάση τις διαβουλεύσεις, η επιστροφή στους χώρους προπόνησης υπολογίζεται την Τετάρτη 20 Μαϊου 2020. Στο χρονικό διάστημα που μεσολαβεί, θα καθορισθούν τα ωρολόγια προγράμματα σε συνεργασία με τους προπονητές και τους Γυμναστικούς Συλλόγους, λαμβάνοντας υπόψη τους περιοριστικούς όρους του Διατάγματος που καθορίζει ότι δεν επιτρέπεται η παρουσία περισσότερων από πέντε ατόμων ανά ειδικότητα.

Η ΚΟΕΑΣ θα προβεί σε περαιτέρω ανακοινώσεις για τους δικαιούχους αθλητές – τριες και προπονητές το συντομότερο καθώς και οδηγίες για τις προπονήσεις και τη χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων.

Print Friendly, PDF & Email
X