Αρχική Ανακοινώσεις Στα 5,28μ. ο Νίκανδρος στη Ναντ

Στα 5,28μ. ο Νίκανδρος στη Ναντ

από KOEAS

Ο Νίκανδρος Στυλιανού συνέχισε την δράση του στην αγωνιστική σεζόν  με αγώνα στον κλειστό στίβο, στο μίτινγκ Ελίτ της  Ναντ, όπου πέτυχε επίδοση  5,28 μέτρα στο άλμα εις ύψος Επί Κοντώ (25 Ιανουαρίου 2020). Την ίδια επίδοση είχε κάνει και στο πρώτο φετινό του μίτινγκ, στο Λι Βάλι (Αγγλία).

Ο ρέκορντμαν Κύπρου, επιχείρησε να περάσει και τα 5,38μ., αλλά έχασε το ύψος στις λεπτομέρειες. Με την επίδοσή του, ο Νίκανδρος, κατέλαβε την Τρίτη θέση στο μίτινγκ, όπου πρώτευσε ο Άνταμ Χαγκ (Μεγ. Βρετ.) με 5,53 μέτρα. Δεύτερος ήταν «γηπεδούχος», ο Γάλλος Αξέλ Σαπέλ, με 5,38 μ., ενώ κατέλαβε την τέταρτη θέση ο Ελλαδίτης Θεόδωρος Χρυσανθόπουλος με 5,08 μέτρα.

Ο Νίκανδρος θα παραμείνει στη Γαλλία, αφού το ερχόμενο Σάββατο (1η Φεβρουαρίου 2020) θα λάβει μέρος στο διεθνές μίτινγκ του Μονβίλ (πόλη κοντά στο Παρίσι). Εκεί, ο πρωταθλητής μας θα σημαδέψει, ασφαλώς, ακόμα καλύτερη επίδοση.

Στο ίδιο μίτινγκ θ’ αγωνιστεί από κυπριακής πλευράς και η πρωταθλήτρια μας στην ημιαντοχή, Ναταλία Ευαγγελίδου, που θα πάει με φόρα από την Ελβετία και το παγκύπριο ρεκόρ που πέτυχε στο «χιλιάρι». Στη Γαλλία η Ναταλία θα τρέξει στον δρόμο των 1.500 μέτρων.

Print Friendly, PDF & Email
X