Αρχική Ανακοινώσεις Ο Ιωάννου επανέρχεται σιγά και σταθερά

Ο Ιωάννου επανέρχεται σιγά και σταθερά

από KOEAS

Ο Κυριάκος Ιωάννου δείχνει να έχει ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμού που τον ταλαιπώρησαν για σχεδόν τρία χρόνια και επανέρχεται σιγά – σιγά αλλά σταθερά στους αγωνιστικούς χώρους.

Ο Ολυμπιονίκης και Αργυρός Παγκόσμιος Πρωταθλητής, υποβλήθηκε μετά την Ολυμπιάδα του ΡΙΟ σε σειρά εγχειρίσεων στο πόδι, που τον άφησε μακριά από τους αγωνιστικούς το 2017 και 2018. Συμμετείχε την περασμένη εβδομάδα σε διεθνές μίτινγκ στην Ιταλία, όπου επιχείρησε μόνο 2 άλματα στα 2.00μ και 2.05μ., ενώ στους ΑΜΚΕ 2019 στο Μαυροβούνιο ήταν 2οςμε 2.09μ.

Σημαντικό είναι ότι επιχείρησε για πρώτη φορά μετά την Ολυμπιάδα σε άλματα στα 2.15μ, γεγονός που δείχνει να επανέρχεται και να πετυχαίνει τους στόχους που έθεσε μαζί με τον προπονητή του κ. Δημήτρη Ευθυμίου.

Με βάση τον προγραμματισμό της χρονιάς, θα συμμετάσχει σε 1- 2 ακόμη αγώνες το 2019, στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ανδρών που θα γίνει στις 15 – 16 Ιουνίου στη Λευκωσία και σε ένα διεθνές μίτινγκ τον Ιούλιο με στόχο να κλείσει τη χρονιά με άλματα στα 2.20μ.

Ο Κυριάκος Ιωάννου, ενδιαφέρεται πρώτιστα να ολοκληρώσει το 2019 απόλυτα υγιής μακριά από οποιεσδήποτε ενοχλήσεις και να προετοιμασθεί στη συνέχεια για να πετύχει το όριο συμμετοχής για την Ολυμπιάδα του Τόκιο που για τον ίδιο θα είναι η 5ησυνεχόμενη.

Print Friendly, PDF & Email
X