Αρχική Ανακοινώσεις Ο Κονιαράκης 3ος στον Κόσμο και 2ος στην Ευρώπη, Η Φελλά 7η στον Κόσμο και 3η στην Ευρώπη

Ο Κονιαράκης 3ος στον Κόσμο και 2ος στην Ευρώπη, Η Φελλά 7η στον Κόσμο και 3η στην Ευρώπη

από KOEAS

Εξαιρετικές  επιδόσεις σημειώθηκαν την πρώτη ημέρα των Παγκυπριών Πρωταθλημάτων Εφήβων και Νεανίδων που έγιναν το Σάββατο 29 Απριλίου στη Λευκωσία.

Ξεχωρίζουν ιδιαίτερα ο Γεώργιος Κονιαράκης του ΓΣΟ στη Δισκοβολία όπου με βολή στα 61.00μ. πέτυχε την 3η καλύτερη επίδοση στον Κόσμο και την 2η στην Ευρώπη και η Γαβριέλλα Φελλά του ΓΣΕ στη Σφαιροβολία με βολή στα 16.26μ. την 7η καλύτερη επίδοση στον Κόσμο και την 2η στην Ευρώπη.

Ο Κονιαράκης με τα 61.00μ.πέτυχε νέα επίδοση αγώνων ενώ η Φελλά ισοφάρισε το δικό της Παγκύπριο Ρεκόρ Νεανίδων σημειώνοντας ταυτόχρονα και νέα επίδοση αγώνων.

Στη Δισκοβολία Εφήβων ο Χριστόφορος Γενεθλή του ΓΣΟ πέτυχε ατομική επίδοση με 58.48μ. που είναι η 8η καλύτερη στον Κόσμο και 3η στην Ευρώπη.

Ο Κωνσταντίνος Τζιακούρης επίσης του ΓΣΟ έπιασε το όριο συμμετοχής για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων στα 110μ. εμπόδια αφού πέτυχε 14.50.

Η Δάφνη Γεωργίου του ΓΣΖ στα 100μ. εμπόδια επιβεβαίωσε το όριο συμμετοχής της στο Ευρωπαϊκό Νεανίδων με το 14.08 που πέτυχε   που αποτελεί  ταυτόχρονα και ατομικό της ρεκόρ.

Οι νικητές – νικήτριες της πρώτης ημέρας των Παγκυπρίων Πρωταθλημάτων Εφήβων – Νεανίδων είναι:

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΦΗΒΩΝ ΝΕΑΝΙΔΩΝ Α ΗΜΕΡΑΣ

Print Friendly, PDF & Email
X