Αρχική Ανακοινώσεις Ο Μίλαν στον τελικό

Ο Μίλαν στον τελικό

από KOEAS

Ο Μίλαν Τραϊκοβιτς προκρίθηκε στον τελικό των 110μ. εμποδίων

Την πρόκριση για τον τελικό εξασφάλισε ο Μίλαν Τραϊκοβιτς νωρίς το πρωί στους 21ους Κοινοπολιτειακούς Αγώνες που διεξάγονται στη Χρυσή Ακτή της Αυστραλίας.

Ο πρωταθλητής και κάτοχος της Παγκύπριας επίδοσης συμμετείχε στη 2η προκριματική σειρά των 110μ. με εμπόδια και κατέκτησε την 3η θέση με επίδοση 13.36 που του έδωσε απ’ ευθείας την πρόκριση στον τελικό που είναι προγραμματισμένος να γίνει την Τρίτη 10 Απριλίου στις 12.45 το μεσημέρι.

Ο Τραϊκοβιτς πέτυχε την 5η καλύτερη επίδοση μεταξύ των αθλητών που εξασφάλισαν την πρόκριση στον τελικό του αγωνίσματος.

Η Ελένη Αρτυματά πέρασε στα ημιτελικά των 400μ.

Η Ελένη Αρτυματά εξασφάλισε τη συμμετοχή της στα ημιτελικά των 400μ. με επίδοση 52.90 αφού στα προκριματικά του αγωνίσματος που έγινε τα ξημερώματα ήταν τρίτη  στην 3η σειρά.

Η κάτοχος της Παγκύπριας επίδοσης με 51.61 κληρώθηκε και θ’ αγωνιστεί στην αυριανό ημιτελικό στην α’ σειρά στον 7ο διάδρομο που είναι προγραμματισμένος να γίνει στις 14.16.

Εκτός τελικού ο Βασίλης Κωνσταντίνου

 Δεν κατάφερε ο Βασίλης Κωνσταντίνου να προκριθεί στον τελικό του ύψους αφού με άλμα στα 2.10μ. περιορίστηκε στην 18η θέση.

Ο αθλητής μας με ατομική επίδοση 2.28μ. χρειαζόταν άλμα στα 2.21μ. για να εξασφαλίσει την πρόκρισή του στον τελικό.

 

 

Print Friendly, PDF & Email
X