Αρχική Ανακοινώσεις Ο Στίβος σε δράση

Ο Στίβος σε δράση

από KOEAS

Την ημέρα της Ανάστασης αρχίζει τη δράση στη Χρυσή Ακτή της Αυστραλίας ο Στίβος στους 21ους Κοινοπολιτειακούς Αγώνες.

Στη διοργάνωση ο Στίβος εκπροσωπείται με δεκαεπτά(17) αθλητές – τριες που θα δώσουν τη δική τους μάχη για τη διάκριση.

Πρώτοι αγωνίζονται στις 7.00 το πρωϊ της Κυριακής 08 Απριλίου οι Κώστας Σταθελάκος και Αλέξανδρος Πουρσανίδης στη Σφυροβολία. Οι δυο αθλητές έχουν ν’ αντιμετωπίσουν 14 άλλους αθλητές από τις χώρες της Κοινοπολιτείας με στόχο να βρεθούν στην πρώτη οκτάδα του τελικού. Ο Σταθελάκος κληρώθηκε και θ΄ αγωνισθεί 12ος στη σειρά αθλητής και ο Πουρσανίδης 16ος.

Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στις 7.17 το πρωί θα πραγματοποιήσει την επανεμφάνισή της  μετά από ένα χρόνιο απουσίας λόγω τραυματισμού, η Ραμόνα Παπαϊωάννου στον προκριματικό των 100μ. Γυναικών. Η κάτοχος της Παγκύπριας επίδοσης στο αγώνισμα με 11.25, συμμετέχει στην 3η προκριματική σειρά στον 7ο διάδρομο και παρουσιάζεται με την 2η καλύτερη ατομική επίδοση από τις 7 αθλήτριες που λαμβάνουν μέρος. Με βάση την προκήρυξη του αγωνίσματος, για τα ημιτελικά θα προκριθούν οι τρεις (3) πρώτες από κάθε σειρά και οι 6 καλύτεροι χρόνοι.

Σε περίπτωση πρόκρισης θ’ αγωνιστεί στον Ημιτελικό που είναι προγραμματισμένος να γίνει αργότερα και συγκεκριμένα στις 10.12 το πρωί ώρα Κύπρου.

Στις 09.40 ώρα Κύπρου στη μάχη των 5000μ. ρίχνεται ο Αμίν Χατίρι. Το αγώνισμα είναι απ’ ευθείας τελικός και ο αθλητής μας θ έχει  16 αντίπαλους και στόχος του είναι να πετύχει την καλύτερη δυνατή διάκριση.

Print Friendly, PDF & Email
X