Αρχική Ανακοινώσεις Οι άμεσες προτεραιότητες του Ντόμπρομιρ Καραμαρίνοφ

Οι άμεσες προτεραιότητες του Ντόμπρομιρ Καραμαρίνοφ

από KOEAS

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος εμφανίστηκε το απόγευμα του Σαββάτου, 22 Απριλίου 2023, ο Ντόμπρομιρ Καραμαρίνοφ, για την ψήφο εμπιστοσύνης που έλαβε από τις περισσότερες Ομοσπονδίες – μέλη της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Στίβου, οι οποίες τον εξέλεξαν και πάλι στη θέση του προέδρου. Ο 65χρονος Βούλγαρος πρόεδρος κατέθεσε αμέσως τις προτεραιότητές του για την τετραετία 2023 – 2027, θέλοντας να υλοποιήσει τους στόχους του με αφοσίωση.

«Πιστεύω ότι η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία είναι ο ισχυρότερος ηπειρωτικός οργανωνισμός στίβου στον κόσμο και γι’ αυτό είμαι πολύ περήφανος που εκλέχθηκα ως πρόεδρός του. Έχω τρεις προτεραιότητες αυτήν τη στιγμή, που είναι οι διοργανώσεις, η ψηφιοποίηση και καινοτομία, καθώς και η κοινότητα. Όμως, το πρώτο βήμα μου είναι να κοιτάξω στις Ομοσπονδίες – μέλη μας. Για μένα η ανάπτυξη και η ευημερία των Ομοσπονδιών – μελών μας θα είναι πάντα η κορυφαία προτεραιότητα», ανέφερε ανάμεσα σε άλλα ο κ. Καραμαρίνοφ, προσθέτοντας: «Αυτό θα αρχίσει από αύριο (σ.σ. 23/4) με την πρώτη συνεδρίαση του νέου εκλεγμένου Διοικητικού Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας και έχω αρχίσει αμέσως να σκέφτομαι τις Ομοσπονδίες – μέλη μας. Θα εξετάσω πώς θα συνεχίσω να βελτιώνω την επικοινωνία και την ανάπτυξη με τις Ομοσπονδίες – μέλη μας μέσω των διοργανώσεων, της ψηφιοποίησης και καινοτομίας και της κοινότητας».

Η επανεκλογή του Ντόμπρομιρ Καραμαρίνοφ χαιρετίστηκε από τον πρόεδρο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Στίβου, Σεμπάστιαν Κόου, αφού κάθε πρόεδρος Ηπειρωτικής Ομοσπονδίας έχει αυτόματα θέση στο Συμβούλιο της Παγκόσμιας. «Όποιος με γνωρίζει καλά, ξέρει ότι μου αρέσει η σιγουριά και η συνέχεια. Μου αρέσει η σιγουριά στη ροή της ημέρας στην Παγκόσμια Ομοσπονδία, μου αρέσει η βεβαιότητα σε όλες τις δομές διακυβέρνησής μας και μου αρέσει η σιγουριά και η συνέχεια στις κινητήριες δυνάμεις όλων των Ηπειρωτικών Ομοσπονδιών. Γι’ αυτό ευχαριστώ (σ.σ. την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία και τον κ. Καραμαρίνοφ) για την παροχή αυτής της βεβαιότητας για επόμενα τέσσερα χρόνια» δήλωσε ο Σεμπάστιαν Κόου, καταλήγοντας: «Το άθλημά μας θα ευημερήσει με τη δέσμευσή σας και το πάθος σας».

* Στη φωτογραφία, ο επανεκλεγμένος πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ντόμπρομιρ Καραμαρίνοφ, με τον πρόεδρο της ΚΟΕΑΣ Περικλή Μάρκαρη και τον γενικό διευθυντή Αντώνη Γεωργαλλίδη, οι οποίοι εκπροσώπησαν την Ομοσπονδία μας στο 28ο Συνέδριο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας και είχαν εποικοδομητικές συναντήσεις στο Βελιγράδι.

Print Friendly, PDF & Email
X