Αρχική Ανακοινώσεις Οι αθλητές εκλέγουν εκπροσώπους για την Τεχνική Επιτροπή της ΚΟΕΑΣ

Οι αθλητές εκλέγουν εκπροσώπους για την Τεχνική Επιτροπή της ΚΟΕΑΣ

από KOEAS

Στη διάρκεια των Medochemie Παγκύπριων Πρωταθλημάτων Ανδρών / Γυναικών, το σαββατοκύριακο 25 και 26 Ιουνίου, στο «Τσίρειο» Στάδιο Λεμεσού, οι αθλητές και οι αθλήτριες θα εκλέξουν τους εκπροσώπους τους στην Τεχνική Επιτροπή της ΚΟΕΑΣ, που είναι ένας άνδρας και μία γυναίκα. Στους άνδρες δεν θα χρειαστεί να στηθεί κάλπη, αφού ο μοναδικός που έθεσε υποψηφιότητα ήταν ο Μίλαν Τράικοβιτς, ο οποίος εκλέγεται χωρίς ανθυποψήφιο. Στις γυναίκες, ωστόσο, οι αθλητές και αθλήτριες που έχουν δικαίωμα ψήφου, θα κληθούν να επιλέξουν μεταξύ της Νεκταρίας Παναγή και της Μαρίας Αριστοτέλους, οι οποίες έθεσαν την υποψηφιότητά τους στην ΚΟΕΑΣ.

Η «κάλπη» θα είναι ανοικτή στην αίθουσα κλήσεως του «Τσιρείου» και τις δύο ημέρες των Αγώνων, από τις 18:00 έως τις 20:00 το βράδυ. Δικαίωμα ψήφου έχουν όλοι οι αθλητές και αθλήτριές μας, που είχαν δικαίωμα και υποβολής υποψηφιότητας. Θα πρέπει δηλαδή να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και να πληρούν τις ακόλουθες προϋποθέσεις:

(α) Να είναι νικητές / νικήτριες Παγκύπριων Αγώνων Ανδρών ή Γυναικών τα τελευταία έξι (6) χρόνια της κατάθεσης της υποψηφιότητάς τους.

(β) Να έχουν συμμετάσχει σε Ολυμπιακούς, Παγκόσμιους, Κοινοπολιτειακούς, Ευρωπαϊκούς Αγώνες όλων των κατηγοριών ή έχουν συμμετάσχει σε τρεις (3) διοργανώσεις του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ομάδων ή των Αγώνων Μικρών Κρατών Ευρώπης.

(γ) Να είναι εν ενεργεία αθλητής – αθλήτρια τουλάχιστον τον αμέσως προηγούμενο χρόνο της υποβολής της υποψηφιότητάς του/της.

Print Friendly, PDF & Email
X