Αρχική Ανακοινώσεις Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών

από KOEAS

Στο Πεκίνο βρίσκεται από τις 13 Αυγούστου ο πρωταθλητής της Δισκοβολίας ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΡΕΛΛΗΣ μαζί με τον προπονητή Γιώργο Γεωργιάδη, για εξειδικευμένη προετοιμασία ενόψει του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ανδρών που αρχίζει το Σάββατο 19 Αυγούστου 2015.

Ο Παρέλλης επέλεξε να προετοιμαστεί στο Πεκίνο ώστε να προσαρμοστεί στις ίδιες συνθήκες του αγώνα που είναι προγραμματισμένος να γίνει στις 27 Αυγούστου 2015.

Εν τω μεταξύ για το Πεκίνο αναχώρησε σήμερα Τρίτη 18 Αυγούστου, η ΡΑΜΟΝΑ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ και ο προπονητής της Αντώνης Γιαννουλάκης.  Η πρωταθλήτρια μας που εξασφάλισε το όριο συμμετοχής στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στα 200μ. σε Διεθνές Μήτιγκ στο Βέλγιο στις 08 Αυγούστου, θα συμμετάσχει οριστικά και στο αγώνισμα των 100μ.

Η συμμετοχή της στα 100μ. εξασφαλίστηκε μετά από ειδικό αίτημα που έγινε στην ΙΑΑF, με βάση τις νέες προϋποθέσεις πρόκρισης που καθόρισε η Διεθνής Ομοσπονδία.

Την αποστολή της Κύπρου στο Πεκίνο θα συμπληρώσει ο πρωταθλητής του ύψους Δημήτρης Χονδροκούκης ο οποίος θ’αναχωρήσει για την Κίνα στις 21 Αυγούστου.  Τον αθλητή θα συνοδεύσει ο προπονητής του Κυριάκος Χονδροκούκης.

 

Πριν την έναρξη του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, θα διεξαχθεί το συνέδριο της Διεθνούς Ομοσπονδίας Στίβου το οποίο είναι και εκλογικό.  Η Κύπρος εκπροσωπείται στο συνέδριο με τον κ. Περικλή Μάρκαρη, Γεν. Γραμματέα της ΚΟΕΑΣ, ο οποίος βρίσκεται ήδη στο Πεκίνο.

 

Το Συνέδριο αρχίζει αύριο Τετάρτη 19 και ολοκληρώνεται την Πέμπτη 20 Αυγούστου.

 

Print Friendly, PDF & Email
X