Αρχική Ανακοινώσεις ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΕΑΡΙΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ τα «55Α ΜΑΤΣΕΙΑ»

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΕΑΡΙΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ τα «55Α ΜΑΤΣΕΙΑ»

από KOEAS

Αρχίζει αύριο Σάββατο 14 Μαϊου και ολοκληρώνεται την Κυριακή 15 Μαϊου 2016 το ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΕΑΡΙΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ τα «55Α ΜΑΤΣΕΙΑ» που διοργανώνει ο Γ.Σ.ΠΡΑΞΑΝΔΡΟΣ Κερύνειας σε συνεργασία με την ΚΟΕΑΣ, στο Εθνικό Στάδιο Στίβου/ΓΣΠ στη Λευκωσία.

Τα ΜΑΤΣΕΙΑ είναι αφιερωμένα στο Σταυραετό του Πενταδακτύλου ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΑΤΣΗ και σ’ αυτά θα συμμετάσχουν κορυφαίοι αθλητές-τριες που στελεχώνουν τις Εθνικές Ομάδες Στίβου όλων των κατηγοριών.

Την πρώτη ημέρα των αγώνων ξεχωρίζει η συμμετοχή σημαντικών αθλητών-τριών.  Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΡΕΛΛΗΣ στη Δισκοβολία Ανδρών, ο οποίος επέστρεψε από εξειδικευμένη προετοιμασία στη Πορτογαλία,  θα αγωνιστεί με στόχο να εξασφαλίσει το όριο πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Βραζιλίας.  Ο πρωταθλητής μας έχει καλύτερη φετινή επίδοση 64.77μ. που είχε πετύχει στους Παγκύπριους Αγώνες της 25ης Μαρτίου 2016, ενώ το όριο πρόκρισης είναι στα 65.00μ.

Η πρωταθλήτρια  ΕΛΕΝΗ ΑΡΤΥΜΑΤΑ θα αγωνιστεί στα 200μ. με στόχο την εξασφάλιση του Ολυμπιακού ορίου.  Η Ελένη θα αγωνιστεί σε προκαθορισμένο αγώνα που θα γίνει μετά την ολοκλήρωση των αγωνισμάτων της πρώτης ημέρας και στο οποίο δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν αθλήτριες που είναι εγγεγραμμένες στα μητρώα της Ομοσπονδίας.

Την πρώτη ημέρα των αγώνων θα κάνει επίσης την επανεμφάνιση της σε αγώνες ανοικτού στίβου η πρωταθλήτρια των 100μ. ΡΑΜΟΝΑ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ.  Η Ραμόνα  που βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση έχει εξασφαλίσει το όριο για την Ολυμπιάδα της Βραζιλίας στο αγώνισμα των 200μ. από την περσινή χρονιά.

Την εμφάνιση του επίσης στο αγώνισμα των 110μ. με εμπόδια θα κάνει ο ΜΙΛΑΝ ΤΡΑΪΚΟΒΙΤΣ ο οποίος θα επιδιώξει με την σειρά του να πετύχει Νέο Παγκύπριο Ρεκόρ Ανδρών και αν οι  συνθήκες τον ευνοήσουν,  να κυνηγήσει με τη σειρά του το όριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Την εμφάνιση της θα πραγματοιποιήσει και η ΝΕΚΤΑΡΙΑ ΠΑΝΑΓΗ στο μήκος με στόχο την ατομική επίδοση που θα την οδηγήσει στο όριο για τη Βραζιλία.

Η ΝΑΤΑΛΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΔΟΥ θα αγωνιστεί επίσης την αυριανή ημέρα στα 800μ. σε αγώνα που θα γίνει μετά το τέλος του επίσημου προγράμματος.  Στόχος της Ευαγγελίδου είναι να προσπαθήσει να βελτιώσει το δικό της Παγκύπριο Ρεκόρ Γυναικών και να πετύχει  το όριο πρόκρισης για την Ολυμπιάδα.

Το ωρολόγιο πρόγραμμα των 55ΩΝ ΜΑΤΣΕΙΩΝ

 

Print Friendly, PDF & Email
X