Αρχική Ανακοινώσεις Παγκύπριο Πρωτάθλημα Αναπτυξιακού Προγράμματος ΕΣΥΑΑ

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Αναπτυξιακού Προγράμματος ΕΣΥΑΑ

από KOEAS

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθηκε σήμερα Σάββατο 05 Μαϊου στο Εθνικό Στάδιο Στίβου – ΓΣΠ  στη Λευκωσία το Παγκύπριο Πρωτάθλημα του Αναπτυξιακού Προγράμματος της ΚΟΕΑΣ για την περίοδο 2017 – 2018.

Στο Πρωτάθλημα συμμετείχαν νεαροί αθλητές – τριες ηλικίας 10 – 12 χρονών που είχαν επιλεγεί μέσα από ειδικά τεστ που πραγματοποιήθηκαν στα Δημοτικά Σχολεία και τους Επαρχιακούς Αγώνες που έγιναν σε όλες τις Ελεύθερες Πόλεις  της Κύπρου.

Η συμμετοχή ήταν μαζική και οι νεαροί αθλητές με την αγωνιστική τους παρουσία έδειξαν πώς θ’ αποτελέσουν το μέλλον του Κυπριακού Στίβου.

Το Αναπτυξιακό Πρόγραμμα της ΚΟΕΑΣ άρχισε το 1998 και μέσα από συστηματική δουλειά που γίνεται στους Γυμναστικούς Συλλογους αναδεικνύονται οι κορυφαίοι αθλητές – τριες.

Το πρόγραμμα εντάσσεται στο γενικότερο Αναπτυξιακό Πρόγραμμα του ΚΟΑ, η χρηματοδότηση του οποίου είναι σημαντική για την Ομοσπονδία ώστε να μπορεί να συνεχίζει την επιτυχημένη αυτή προσπάθεια.

Στους αγώνες έδωσαν έντονη την παρουσία τους οι γονείς και οι φίλοι των νεαρών αθλητών, στηρίζοντας την προσπάθειά τους για επίτευξη του στόχου τους.

Η ΚΟΕΑΣ εκφράζει τις ευχαριστίες της σε όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία της διοργάνωσης.

Print Friendly, PDF & Email
X