Αρχική Ανακοινώσεις Παγκύπριος, Ανοικτός Διεθνής και Βαλκανικός Μαραθώνιος Δρόμος

Παγκύπριος, Ανοικτός Διεθνής και Βαλκανικός Μαραθώνιος Δρόμος

από KOEAS

Διεξάγεται αύριο Κυριακή 18 Μαρτίου στη Λεμεσό το Παγκύπριο Πρωτάθλημα, ο Ανοικτός Διεθνής και το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Μαραθωνίου Δρόμου Ανδρών και Γυναικών που διοργανώνει ο ΓΣΟ σε συνεργασία με την ΚΟΕΑΣ.

Ο Μαραθώνιος διεξάγεται στα πλαίσια του φετινού Παγκυπρίου Πρωταθλήματος που θα γίνει στις 16 – 17 Μαρτίου 2018 και η βαθμολογία του θα προστεθεί στην συνολική βαθμολογική κατάταξη των Γυμναστικών Συλλόγων.

Ο Βαλκανικός Μαραθώνιος διεξάγεται για πρώτη φορά στην Κύπρο θα συμμετάσχουν αθλητές – τριες από τη Ρουμανία, τη Σερβία, την Κροατία, τη Βουλγαρία, τα Σκόπια, την Ουκρανία μετά την ένταξή της στη Βαλκανική Ομοσπονδία τον περασμένο μήνα στην Κωνσταντινούπολη και την Κύπρο.

Από τις συμμετοχές των Βαλκανικών χωρών ξεχωρίζει η παρουσία της  αθλήτριας της Σερβίας Ολιβέρα Γιέβτιτς με ατομική επίδοση2:35.31. Η Γιέβτιτς έχει να παρουσιάσει σημαντικές διακρίσεις στη σταδιοδρομία της με ξεχωριστή την 6η θέση στην Ολυμπιάδα της Αθήνας. Ήταν επίσης 2η στο Ευρωπαϊκό  Γυναικών του 2016 και νικήτρια στους Μεσογειακούς Αγώνες του 2009.

Print Friendly, PDF & Email
X