Αρχική Ανακοινώσεις Προσκλητήριο στους φιλάθλους απευθύνει η ΚΟΕΑΣ και οι πρωταθλητές

Προσκλητήριο στους φιλάθλους απευθύνει η ΚΟΕΑΣ και οι πρωταθλητές

από KOEAS

Προσκλητήριο στους φιλάθλους απηύθυναν οι αθλητές-τριες να παρευρεθούν το  Σάββατο 18 Ιουνίου και την  Κυριακή 19 Ιουνίου 2016 για να παρακολουθήσουν τους 98ους Παγκύπριους Αγώνες Ανδρών και τους 60ους Παγκύπριους Αγώνες Γυναικών.

Η ΚΟΕΑΣ παρέθεσε την  Πέμπτη 16 Ιουνίου δημοσιογραφική διάσκεψη στην οποία παρευρέθησαν οι αθλητές-τριες που έχουν εξασφαλίσει τα όρια για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του ΡΙΟ  και οι αθλητές – τριες που τα διεκδικούν μέχρι τις 11 Ιουλίου 2016, όπως έχει καθορίσει η Διεθνής Ομοσπονδία Αθλητισμού.

Όπως είναι γνωστό τα όρια έχουν εξασφαλίσει οι Κυριάκος Ιωάννου &  Δημήτρης Χονδροκούκης στο ύψος, Απόστολος Παρέλλης στη δισκοβολία, Ραμόνα Παπαϊωάννου & Ελένη Αρτυματά στα 200μ. και Λεοντία Καλλένου στο ύψος.

Τα όρια διεκδικούν  οι Βασίλης Κωνσταντίνου στο ύψος, Νεκταρία Παναγή στο μήκος, Μίλαν Τραϊκοβιτς στα 110μ.εμπόδια, Ναταλία Ευαγγελίδου στα 800μ.,  Αμίν Χατίρι στα 800μ. και 1500μ. και ο Κώστας Σταθελάκος στη Σφυροβολία.

Ο  Πρόεδρος της ΚΟΕΑΣ κ. Αντώνης Δράκος στην ομιλία του τόνισε πώς οι φετινοί Παγκύπριοι Αγώνες έχουν ξεχωριστό ενδιαφέρον με τη συμμετοχή του συνόλου των αθλητών-τριών που συμμετέχουν στην Ολυμπιάδα της Βραζιλίας καθώς και εκείνων που θα συνεχίσουν τα τα διεκδικούν.  Με καλές συνθήκες μπορούν τα τα πετύχουν και εξέφρασε την ελπίδα να γίνει αυτό με πολύ καλές επιδόσεις.

«Νιώθουμε είπε περηφάνια για τους αθλητές-τριες μας γιατί πέραν των επιδόσεων που έχουν επιτύχει έχουν και εξαίρετο χαρακτήρα.»

Αναφερόμενος στη χρονιά που οδεύει στη λήξη του σε εσωτερικό επίπεδο  με τη διεξαγωγή των Παγκυπρίων Αγώνων,  τόνισε ότι αυτή είναι μία από τις καλύτερες αν όχι η καλύτερη.  Μετά τους Παγκύπριους είπε ακολουθεί μία σειρά διεθνών αγώνων με αποκορύφωμα τους Ολυμπιακούς του ΡΙΟ.

Τέλος ευχαρίστησε τους χορηγούς της Ομοσπονδίας, ΟΠΑΠ και ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣΜΟ, καθώς και τον ΚΟΑ και ειδικότερα το Σχεδιασμό Υψηλής Επίδοσης στον οποίο προεδρεύει η πρώην πρωταθλήτρια ΄Αντρη Σιάλου, για τη στήριξη που παρέχουν στην Ομοσπονδία.  Ευχαρίστησε επίσης την CYTAVISION που θα μεταδώσει απ’ ευθείας τους αγώνες, καθώς και του προπονητές των αθλητών-τριών για την εξαίρετη δουλειά που κάνουν.

Στη δημοσιογραφική διάσκεψη μιλώντας οι πέντε από του έξι αθλητές – τριες που εξασφάλισαν τα ολυμπιακά όρια, είπαν:

Ελένη Αρτυματά:  Είναι μία γεμάτη χρονιά.  Καλώ τους φίλαθλους να έλθουν στο στάδιο και να παρακολουθήσουν τους αγώνες, ώστε να μας βοηθήσουν να πετύχουμε καλές επιδόσεις.

Απόστολος Παρέλλης:  Θέλω να καλέσω τον κόσμο να έλθει να παρακολουθήσει τους Παγκύπριους Αγώνες.  Ολοι να είναι στο ΓΣΠ συμπαρασταθούν στην προσπάθεια μας.

Ραμόνα Παπαϊωάννου:  Οι Παγκύπριοι Αγώνες είναι η κορυφαία διοργάνωση και θα πρέπει όλοι οι φίλαθλοι να έλθουν στο στάδιο για να μας δουν και να μας χειροκροτήσουν.

Δημήτρης Χονδροκούκης:  Οι Παγκύπριοι Αγώνες θα πρέπει να είναι προσκλητήριο για όλους τους φιλάθλους και εμείς οι αθλητές-τριες θα τους ανταμείψουμε με τις επιδόσεις μας.

Λεοντία Καλλένου:  Καλώ τους φιλάθλους να είναι το Σαββατοκυρίακο στο στάδιο ΓΣΠ.  Ευχαριστώ όσους μας βοηθούν.

Στη διάσκεψη παρευρέθηκαν εκ μέρους της ΟΠΑΠ Κύπρου το Μέλος και Διευθύνων Σύμβουλος κ. Δημήτρης Αλετράρης, εκ μέρους της Συνεργατικής Κεντρικής Τράπεζας ο Ανώτερος Διευθυντής κ. Σταύρος Ιακώβου, εκ μέρους του ΚΟΑ το Μέλος  κα Αντρη Σιάλου καθώς Μέλη του Δ.Σ. της ΚΟΕΑΣ και Προπονητές.

Print Friendly, PDF & Email
X