Αρχική Ανακοινώσεις Πρώτα 60άρια και 7.43 για την Ολίβια Φωτοπούλου

Πρώτα 60άρια και 7.43 για την Ολίβια Φωτοπούλου

από KOEAS

Την πρώτη επαφή της με τη… γρήγορη πίστα είχε το απόγευμα του Σαββάτου, 19 Φεβρουαρίου 2022, η Ολίβια Φωτοπούλου. Παρά το γεγονός ότι δεν είναι ακόμα έτοιμη, εξαιτίας προβλημάτων υγείας που αντιμετώπισε τον Ιανουάριο, αλλά και του πολύ διαβάσματος, αφού κάνει το Μάστερ της στην εμβρυολογία, η πρωταθλήτριά μας στους δρόμους ταχύτητας έδειξε πως με λίγες κούρσες ακόμη θα φτάσει στα γνωστά της επίπεδα και θα ξεπεράσει τον εαυτό της.

Η Ολίβια Φωτοπούλου έλαβε μέρος στο μίτινγκ κλειστού στίβου της Βαλένθια, πόλη όπου ζει και γυμνάζεται τα τελευταία χρόνια, «Campeonato Autonomico Absoluto», κάνοντας τις πρώτες δύο κούρσες της χρονιάς στα 60μ. Τρέχοντας στον δεύτερο από τους τρεις ημιτελικούς κέρδισε τη σειρά σε 7.54, και σε λιγότερο από μιάμιση ώρα ξαναπάτησε τον βατήρα του 5ου διαδρόμου για τον τελικό. Με καλό ρυθμό η Φωτοπούλου τερμάτισε στην πρώτη θέση με 7.43, δείχνοντας πως είναι θέμα χρόνου και αγώνων, για να ξαναβρεί την ιδανική ταχύτητα, που θα τη βοηθήσει να ξεπεράσει το ατομικό της ρεκόρ που πέτυχε πέρσι και είναι 7.35.

* Θυμίζουμε ότι, στις 16 Ιανουαρίου 2022, η Ολίβια Φωτοπούλου κατέρριψε εκ νέου το δικό της παγκύπριο ρεκόρ στα 200μ., με 23.46.

* Στη φωτογραφία, το βάθρο των νικητριών στα 60μ., με την Ολίβια Φωτοπούλου στο πιο ψηλό σκαλί, έχοντας δεξιά της τη δεύτερη Κάρμεν Μάρκο Μόρα (7.44) και αριστερά της την τρίτη Ναϊάρα Πέρεθ Γκαλίνδο (7.70).

Print Friendly, PDF & Email
X