Αρχική Ανακοινώσεις Πρώτη η Σαράντη στη Σόφια, και η Δέσποινα στο Λι Βάλι

Πρώτη η Σαράντη στη Σόφια, και η Δέσποινα στο Λι Βάλι

από KOEAS

Η 18χρονη Στυλιανή Σαράντη, η οποία προπονείται  με τον Χρίστο Στογιάνοφ στη Σόφια, κατέκτησε χθες την πρώτη θέση στο άλμα εις ύψος,  σε αγώνες κλειστού στίβου, για αθλητές-τριες Κάτω των 20 ετών, στη βουλγαρική πρωτεύουσα (Asics Arena).  Η Σαράντη πέρασε το 1,70 μ. και πέτυχε νέο ατομικό ρεκόρ.

Στην πρώτη ημέρα (26 Ιανουαρίου 2019) του διεθνούς μίτινγκ κλειστού στίβου στο Λι Βάλι (London Indoor Games), αγωνίστηκαν ένας αθλητής μας και δύο αθλήτριες. Στην κατηγορία ανδρών ο Λογγίνος Αχιλλέως πέτυχε επίδοση 15,53 μ., ενώ οι δύο αθλήτριες μας έλαβαν μέρος στο μήκος. Η Μαρία Ονησιφόρου έκανε επίδοση 5,42 μ. και η Χριστονύμφη Παίδιου πήδηξε 5,26 μέτρα. 

Η Δέσποινα Χαραλάμπους πραγματοποίησε ωραία εμφάνιση,  πήδηξε 1,75μ. στο ύψος και κατέλαβε την πρώτη θέση. Στον ίδιο αγώνα, η Λεοντία Καλλένου, που επέστρεψε στην αγωνιστική δράση  ύστερα από αποχή λόγω τραυματισμών, κατέλαβε την τρίτη θέση με άλμα στο 1,70μ. Στο μίτινγκ του Λι  Βάλι έκανε και δεύτερο αγώνισμα χθες η Χριστονύμφη Παιδίου. Έφτασε στα 11,31μ. στο τριπλούν και ισφάρισε την ατομική της επίδοση. 

Print Friendly, PDF & Email
X