Αρχική Ανακοινώσεις Πρώτη στη μάχη η Αρτυματά

Πρώτη στη μάχη η Αρτυματά

από KOEAS

Αρχίζει την Παρασκευή Ιη Μαρτίου και ολοκληρώνεται την Κυριακή 3 Μαρτίου το 35ον Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου στο Emirates Arena  στη Γλασκώβη. Η Κύπρος που συμμετέχει ανελλιπώς  στην διοργάνωση από το 1983 οπότε έγινε ανεξάρτητη ομοσπονδία ( στα προηγούμενα χρόνια οι κύπριοι αθλητές, αθλήτριες αγωνίζονταν  με την Ελλάδα) θα εκπροσωπηθεί τελικά με τέσσερεις αθλητές- αθλήτριες  και όχι με έξι όπως αρχικά είχαν δηλωθεί. Ο Αμίν Χατίρι (3000μ.) και Χρήστος Δημητρίου (800μ) δεν ταξίδεψαν για τη Γλασκώβη  λόγω τραυματισμού. 

Στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα θ΄αγωνιστούν  ο Μίλαν Τραϊκοβιτς (60μ. εμπόδια) Ελένη Αρτυματά (400μ.),  Σκεύη Ανδρέου (60μ.) και Ανδρέας Χ΄΄Θεωρής (60μ.).

Την πρώτη ημέρα έναρξης των αγώνων  θ΄ αγωνιστεί  η Ελένη Αρτυματά στα προκριματικά των 400μ.  το απόγευμα στις 3.00 και αν περάσει θα τρέξει στα ημιτελικά της ίδιας ημέρας στις 22.36

Η αθλήτρια του ΓΣΕ  τη φετινή χρονιά  συμμετείχε στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κλειστού στην Κωνσταντινούπολη και είχε κερδίσει το χρυσό μετάλλιο  τερματίζοντας στην πρώτη  θέση με  54.18. Η ατομική της επίδοση στον κλειστό στίβο είναι 54.17 από το 2017 και αισιοδοξεί σε καλή παρουσία.

Print Friendly, PDF & Email
X