Αρχική Ανακοινώσεις Πρώτη στη μάχη του Ευρωπαϊκού Κλειστού η Φίλιππα Φωτοπούλου

Πρώτη στη μάχη του Ευρωπαϊκού Κλειστού η Φίλιππα Φωτοπούλου

από KOEAS

Η Φίλιππα Φωτοπούλου θα πάρει το «βάπτισμα του πυρός» σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου το μεσημέρι της Παρασκευής (5/3/21). Η 24χρονη πρωταθλήτριά μας θα λάβει μέρος στον προκριματικό του άλματος σε μήκος, ο οποίος είναι προγραμματισμένος να αρχίσει στις 13:18 (ώρα Κύπρου). Μεγάλος στόχος της Φίλιππας Φωτοπούλου είναι η πρόκριση για τον τελικό και για να τα καταφέρει θα κυνηγήσει τη βελτίωση της ατομικής της επίδοσης, τα 6,53μ., που είναι ταυτόχρονα και παγκύπριο ρεκόρ κλειστού στίβου.

Από τις 17 αθλήτριες, που είναι δηλωμένες στον μεσημεριανό προκριματικό, στον τελικό θα περάσουν όσες υπερβούν τα 6,70μ. ή οι καλύτερες 8 επιδόσεις. Οι αθλήτριες έχουν δικαίωμα μόνο για τρία άλματα. Με βάση τις φετινές επιδόσεις των συμμετεχουσών αθλητριών η Φίλιππα κατέχει την 8η επίδοση και θα αρχίσει τις προσπάθειές της 13η στη σειρά. Ο τελικός είναι ορισμένος για το Σάββατο (6/3/21) στις 20:40.

* Να σημειώσουμε ότι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου θα μεταδίδεται απευθείας από το ΡΙΚ, μόνο το απογευματινό πρόγραμμα.

Print Friendly, PDF & Email
X