Αρχική Ανακοινώσεις Πρωτιά με ατομικό η Δάφνη Γεωργίου στη Μιραμάς

Πρωτιά με ατομικό η Δάφνη Γεωργίου στη Μιραμάς

από KOEAS

Με τον ιδανικότερο τρόπο μπήκε στην αγωνιστική δραστηριότητα στο 2023 η Δάφνη Γεωργίου. Η αθλήτρια του Αντώνη Γιαννουλάκη κατέκτησε το βράδυ της Παρασκευής, 3 Φεβρουαρίου, την 1η θέση στο «χάλκινο» διεθνές μίτινγκ κλειστού στίβου, στη πόλη Μιραμάς της Γαλλίας, στα 60μ. με εμπόδια, τρέχοντας στον τελικό σε 8.17. Το 8.17 αποτελεί ατομική επίδοση για τη Γεωργίου, η οποία επέστρεψε το καλοκαίρι του 2022 από τις σπουδές της στο Μπόις Στέιτ των ΗΠΑ, με ατομικό τα 8.20. Φέτος, έκανε για πρώτη φορά ολοκληρωμένη προετοιμασία υπό τις οδηγίες του Αντώνη Γιαννουλάκη και τα πρώτα δείγματα γραφής είναι άκρως ικανοποιητικά.

Να σημειώσουμε ότι νωρίτερα, η Δάφνη Γεωργίου τερμάτισε 3η στην πρώτη ημιτελική σειρά με 8.23 και εξασφάλισε την πρόκρισή της για τον μεγάλο τελικό, καθώς διεξήχθη και δεύτερη τελική σειρά για τις θέσεις 9-16. Στον τελικό η Γεωργίου έπεσε μαζί με την Ινδή Τζότι Γιαράτζι (επίσης 8.17) στον τερματισμό, με το φώτο φίνις να αναδεικνύει νικήτρια την αθλήτριά μας. Στην 3η θέση τερμάτισε η Ιταλίδα Σάκα Αλεσαντρίνι με 8.20.

Αποτελέσματα ύψους Καλλιθέας

Στο μεταξύ, στο διεθνές μίτινγκ ύψους, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 3 Φεβρουαρίου, στην Καλλιθέα, ο Βασίλης Κωνσταντίνου κατέλαβε την 3η θέση στους άνδρες με 2,07μ., με τον Λοΐζο Χρυσοστόμου να είναι 5ος με 1,99μ. Στις γυναίκες, η Δέσποινα Χαραλάμπους κατετάγη 4η με 1,74μ.

Print Friendly, PDF & Email
X