Αρχική Ανακοινώσεις Πρώτο μίτινγκ στην Ευρώπη για τον Μίλαν Τράικοβιτς την Κυριακή (14/2/21)

Πρώτο μίτινγκ στην Ευρώπη για τον Μίλαν Τράικοβιτς την Κυριακή (14/2/21)

από KOEAS

Από τη στιγμή που το 4ο Αμέρικαν Τρακ Λιγκ, που ήταν προγραμματισμένο για την Κυριακή (14/2/21) μεταφέρθηκε μία εβδομάδα αργότερα, ο Μίλαν Τράικοβιτς φρόντισε αμέσως να επισπεύσει την επιστροφή του στην Ευρώπη. Έτσι, δήλωσε συμμετοχή στο διεθνές μίτινγκ «Ντε λ’Ερ», στην πόλη Βαλ-ντε-Ρόιλ, στη βορειοδυτική Γαλλία (Νορμανδία), το οποίο θα διεξαχθεί την Κυριακή (14/2/21). Στόχος του πρωταθλητή Ευρώπης στα 60μ. με εμπόδια είναι να βελτιώνεται από αγώνα σε αγώνα, έστω και αν στο πρώτο ευρωπαϊκό μίτινγκ δεν θα είναι απόλυτα εγκλιματισμένος με τη διαφορά ώρας με το Φοίνιξ, όπου διαμένει τους τελευταίους τεσσερισήμισι μήνες.

Στο στάδιο «Τζέσι Όουενς» θα συναντήσει τον πιο φορμαρισμένο αθλητή αυτήν τη στιγμή στα 60μ. με εμπόδια, τον Αμερικανό Γκραντ Χόλογουεϊ, ο οποίος την Τετάρτη (10/2/21) στο Λιεβάν έκανε φανταστική επίδοση και πλησίασε το παγκόσμιο ρεκόρ του Κόλιν Τζάκσον (7.30). Ο Χόλογουεϊ έτρεξε την απόσταση σε 7.32, υπολειπόμενος μόλις δύο εκατοστά του παγκόσμιου ρεκόρ, κάτι που στοχεύει να κάνει πολύ σύντομα. Στο ίδιο αγώνισμα ξεχωρίζουν, επίσης, ο Γάλλος Ορέλ Μανγκά, ο Αμερικανός Άαρον Μάλετ και ο Βραζιλιάνος Γκάμπριελ Κονσταντίνο.

Με βάση το πρόγραμμα, οι ημιτελικές σειρές θα διεξαχθούν στις 18:48 και ο τελικός στις 20:00. Απευθείας μετάδοση του μίτινγκ, από τις 17:00 έως τις 20:10, θα υπάρχει στη σελίδα των διοργανωτών στο facebook και στο youtube. Το μίτινγκ στα γαλλικά είναι «meeting de l’Eure»

Print Friendly, PDF & Email
X