Αρχική Ανακοινώσεις Σεμινάρια Κριτών Στίβου

Σεμινάρια Κριτών Στίβου

από KOEAS

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018 τα Σεμινάρια Κριτών Στίβου Βασικού Επιπέδου που διοργάνωσε η ΚΟΕΑΣ με την επιχορήγηση της Ακαδημίας Αθλητισμού του ΚΟΑ και της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Στίβου ΙΑΑΦ.

Τα Σεμινάρια πραγματοποιήθηκαν μέσα στα πλαίσια του Επιμορφωτικού Προγράμματος της Ομοσπονδίας για το 2018 και στόχο είχαν να καταρτίσουν νέους Κριτές Στίβου που θα στελεχώσουν την Αγωνοδίκη Επιτροπή για τις ανάγκες των Εσωτερικών και Παγκυπρίων και Διεθνών διοργανώσεων στην Κύπρο.

Παράλληλα, έγινε ενημέρωση των υφιστάμενων κριτών στις αλλαγές που αποφάσισε η Παγκόσμια Ομοσπονδία τα τελευταία χρόνια στους Κανονισμούς διεξαγωγής Αγώνων.

Μετά το τέλος του θεωρητικού μέρους στο οποίο παρευρέθηκαν πέραν των εξήντα ατόμων, έγιναν γραπτές εξετάσεις και στους επιτυχόντες θα δοθούν διπλώματα παρακολούθησης Κριτών Βασικού Επιπέδου.

Στα Σεμινάρια κλήθηκαν και δίδαξαν οι κ.κ. Ανδρέας Γκόγκας και Παναγιώτης Παπαδόπουλος ύστερα από συνεννόηση με την Ελληνική Ομοσπονδία Στίβου το ΣΕΓΑΣ, τον οποίο η Ομοσπονδία εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της.

Το παρόν τους στα σεμινάρια έδωσαν ο Πρόεδρος της ΚΟΕΑΣ κ. Περικλής Μάρκαρης και ο Επίτιμος Πρόεδρος κ. Αντώνης Δράκος.

Print Friendly, PDF & Email
X