Αρχική Ανακοινώσεις Σεμινάρια Κρίτων Στίβου

Σεμινάρια Κρίτων Στίβου

από KOEAS

Η ΚΟΕΑΣ διοργανώνει Σεμινάρια κριτών Στίβου βασικού επιπέδου και επιμόρφωσης των υφιστάμενων κριτών καθώς και ειδικό σεμινάριο για τη διοργάνωση αγώνων σε Παγκύπριο και Διεθνές επίπεδο.

Τα Σεμινάρια θα διεξαχθούν την Παρασκευή(απόγευμα) 21 και το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018  στην αίθουσα Συνεδρίων του Γ.Σ. ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ και στο Εθνικό Στάδιο ΓΣΠ στη Λευκωσία.

Για τη διεξαγωγή των σεμιναρίων έχουν μετακληθεί ειδικοί Αγωνοδίκες από την Ελλάδα και την Κύπρο.

Με βάση τον προγραμματισμό που έχει γίνει από την Ομοσπονδία, την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου θα γίνει γενική ανάλυση των Κανονισμών Στίβου και ενημέρωση για τις βασικές αλλαγές που έγιναν τα τελευταία χρόνια από την Παγκόσμια Ομοσπονδία ΙΑΑΦ. Το Σάββατο 22 θα συνεχίσει το θεωρητικό μέρος με εκτενή ανάλυση των Κανονισμών σε κάθε κατηγορία αγωνισμάτων και πρακτική εφαρμογή στο χώρο διεξαγωγής των αγωνισμάτων.

Μετά την ολοκλήρωση του πρακτικού μέρους, θ’ ακολουθήσει για  τους νέους κριτές γραπτή εξέταση και σε όσους πετύχουν θα τους δοθεί το επίσημο δίπλωμα κριτή στίβου.

Μετά από συνεννόηση με την Ελληνική Ομοσπονδία Στίβου το ΣΕΓΑΣ στο σεμινάριο θα διδάξουν οι κ.κ. Ανδρέας Γκόγκας και Απόστολος Παπαδόπουλος.

Ο κ. Ανδρέας Γκόγκας κατέχει τη θέση του Διευθυντή Αγώνων του ΣΕΓΑΣ με σημαντική  εμπειρία σε μεγάλες διοργανώσεις όπως είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες της Αθήνας του 2004, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου της Αθήνας το 1997 και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων Α΄ Κατηγορίας του 2015. Λόγω της εμπειρίας του, ορίζεται από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Τεχνικός Εκπρόσωπος σε Ευρωπαϊκά Μίτινγκ και διοργανώσεις που διεξάγονται κάτω από την αιγίδα της.

Ο κ. Απόστολος Παπαδόπουλος είναι επίσημος κριτής του ΣΕΓΑΣ από το 2010 με εξειδίκευση στα κάθετα άλματα ενώ είναι κάτοχος του διπλώματος επιπέδου 2 της Παγκόσμιας ομοσπονδίας.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τις ώρες διεξαγωγής των σεμιναρίων θ’ ανακοινωθούν από την ΚΟΕΑΣ το συντομότερο.

Print Friendly, PDF & Email
X